mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Selamlar.Senditten siparis verdim. 10 gun de oluyor daha elime gecmedi.Arama bolumunde bu konuyla ilgili mesajlara baktimda kafama su takildi.Kimileri demiski PTT elamani getirip eve birakmadan birakip gidiyormus apartmana girisine(buda dogal olarak kafamda soru isareti yaratti birakip gitmis olabilir biride alabilir).bu ne kadar dogru?.genel olarak kural ne buradan siparis veripte biligisi olan yazsin lutfen.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 3-4 güne gelir. 5-15 gün arası geliyor.Kimine 6. gün kimine 13.gün gelir. Biraz daha bekle panik yapmaya gerek yok =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Sendit siparişleri ptt ile geliyor(dhl gibi seçenekleri mevcut gerçi ama yaygınlaştırmamışlar sanırım), ve bahsettiğin durum bende gerçekleşti, postacı zile basıp, posta kutusunun üzerine bıraktı gitti. Kısacası postacıyla aranı iyi tutman gerekli. Ayrıca ptt den sordurma imkanın mevcut diye biliyorum. Eğer paket belli sürede eline geçmezse sendit yenisini yolluyor kendilerine durumu bildirdiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bana DVD 16. Günde geldi, PTT'nin gümrük bölümünde çalışan biriyle daha önceden konuşmuştum geldiği gün haber verdi gidip aldım. Ayrıca DHL de iyi hoşta o kadar para vermeye değmez. 2 tane DVD £69 a geliyormuş DHL, 10 gün daha beklerim o parayı verceğime :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bana 22. gün gelmişti. 21. günün sonunda gelmedi diye tekrar yollatmıştım diğeride 8 günde geldi mutlu oldum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim sendit'te hesabım olduu için 2 arkadaşıma daha sipariş etmiştik. 40 gün oldu gelmedi. bizde mail yolladık. onlarda araştıracaklarını söyledi ve daha sora bunları tekrar yollayacaklarını söylediler. pazartesi 15 gün olacak bu seferde gelmesse napacaz bilmiyorum. :/[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 üniversite yıllarımda (6sene önce) ailem bana fonksiyonlu hesapmakina'larından göndermişti PTT ile . Baya bi süre geçti gelmedi. Gittim PTT ye , meğerse benim paket orda bekliyormuş öle , neyse aldım paketi açtım adamın önünde .. Bi baktım kutunun içi boş !!! Adama diyorum bunun içinde makina yok, adam hiç oralı bile olmuyor.. Orjinal kutusu duruyor ama içi boş :) PTT dekiler indirmişler yani bizim makinayı.. O günden sonra PTT ile mektup bile göndermedim. Hırsız dolu memleket.. İşlerine gelen postayı çalarlar , işine yaramayanları ise adrese teslim ettim diye Çöpe atarlar .. Allah belasını versin hepsinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu memlekette dayın postacı olcak wow dükkanı açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar