cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 daha çok vardı elimde ama bunlar en sık kullanılan lar(bi nevi ayıklama sonunda kalanlar) [spo1=işte bazı elfçe sözcükler.....]Sleep well:quel kaima You are beatiful:lle naa vanima Your hearht is that of the lion: cormlee naa tanya tel’raa İ hate you: amin delotha lle Your head is empty: donne naa lost How are you?:sut naa lle What is your name?: mani naa essa en lle? What?: mani Stop (that): tampa (tanya) Be silent: dina Dont worry: uuma dela Hide: nurta Hurry: asca Kill(it/him) :Ndengina(ta/ho) Good luck: quel marth İ love you :Amin mela lle İ m sorry:amin hiraetha My bow shall sing with your sword: cuamin linduva yassen megrille Thank you: diola lle İ’mgoing to bed:amin autien rath My friends: melloneamin My lord: heruamin My love: melamin East: rhun North:for South:har West:numen Monday:elenya Tuesday:anarya Wednesday:isilya Thursday:alduya Friday:menelya Saturday:valanya Sunday:tarion January: narvinye February:nenime March:sulime April:viresse May:lotesse June:narie July:cermie August:urime September:yavannie October:narquelie November:hisime December:ringare One:er Two:atta Three:nelde Four:kinta Five:lempe Six:enque Seven:otso Eight:tolto Nine:nerte Ten:kainen Eleven:minque Twelve:ratse He:ro Her,hers:he Him,his:ho I, my, mine:amin İt,its:te She:re That:tanya Them,their:sen They:ron This:sina We,us,ours:lya Who?:ya You,yours:lle You,yours(plural):llie[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 pek inanmadınız galiba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Güzel bir liste...koyduğun için tşkler...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 neye ? abi ne istion ?[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 teşekkür edenler için bişiy diil anlamayanlar spoiler ın adına baksın pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yoo tmm eyw da neye inanmicaz ? ben zaten biliodum onlari hem o_0[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 elf dili orc dili darkelf şivesi dıdı vıdı çok saçma geliyo bana[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Usko, 04 Aralık 2005 17:24 tarihinde demiş ki: elf dili orc dili darkelf şivesi dıdı vıdı çok saçma geliyo bana Senin o saçma dediğin şeyleri yaratabilmek için JRR Tolkien denen adam 50 yılını vermiş... Ayrıca cure atmak buff vermek swiftlemek tplemek reziztance vermek gibi şeyler saçma gelmiyor mu? Bunlar birer efsane inanmak için değil eğlenmek ve haz duymak için....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 "Yüzüklerin Efendisi"nin bu şekilde ayrıntılı değerlendirilmesi beni sevindirdi.emeğin için teşekkürler.böyle faydalı bilgiler sanırım nicklerin anlaşılmasında bi bakıma faydalı olacaktır.(bir tolkien ve yüzüklerin efendisi hayranı olaraktan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Usko, 04 Aralık 2005 17:24 tarihinde demiş ki: elf dili orc dili darkelf şivesi dıdı vıdı çok saçma geliyo bana orc dili de var sen hiç mrk etme ehüeheüeh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar