can Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 nedir bu ya server da bi kaç kişiye sordum worm blaster dandır dediler patch fln kastım ama en sonunda worm blaster arattırdım bi şey çıkmadı nedendir bu? ayrıca nereden virus taraması yaptırabilirim?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 fps dusukluguyle alakası yok www.wolclan.com dan Download bolumunde refreshlock diye bir program var orda kullandığın cozunurlugu yanındaki hz bolumune 100 yazıcan o zaman fps sorunun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ya da ekran kartı OpenGL ayarlarından VerticalSync (dikey eşitleme) i kapatacaksın[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 v-sync ile ilgili deil bu sanirim. xp'nin 60Hz olayi. iki program var buldugum, RefreshLock RefreshForce ikisi de ayni elemandan. refreshforce daha yeni. refreshforce ile denemistim ama rate degisirkene ekran karardi. sonra safe mode'da falan acip default ayara getirdim. aklinda bulunsun...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar