Twisty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eye of divnty + eye of shadow = priest epic staff[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eye of shadowu biz 5 kisi 3 gun farmlamistik gunde 4-5 saat sonunda dusmustu anathemami aldim mutluyum...[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Altlara birer priest epic alalim o zaman. Kaca duser bunun fiyati BL'de simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bizim arkadaş farm için elemanları beklerken bidinde spawn olan demon bizimkine dalıyor eleman haliyle zorda olsa ugraşıyorken mobla 5 kişilik ally ekibi geliyor yardım ediyor bizimkine kesmesinde sonra gidiyorlar ve o mobdan düşüyor :) Bizde dumur bi vaziyette olayı dinliyoruz guild chatte :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bizim guildda bir mage en son 8. yi düşürdüm diye yırtınıyordu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar