Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet nedir tam olarak?Kullanıyorum ama tam manası nedir bunun??[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 atack kırar[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eğer birine 5 kişi dalıyosanız ve hala atıyosan küfür yemek için iyi bi yöntem neyse......Sadece assasian e atınca işe yarar ve aşırı derecede miss verdirtir...
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bi de gorunmez newbie sinler yapio onu bana kesemicegini dusunurse illusion atip kacio[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN [Bu mesaj Marl0_on tarafından 04 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hımm işe yarıyo demekki peki bu pos dmglar daggerdaki spike pierce gibi skillerdemi yoksa sadece +8lerdemi iş goruyo[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Bugs__Bunny, 04 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Eğer birine 5 kişi dalıyosanız ve hala atıyosan küfür yemek için iyi bi yöntem neyse......Sadece assasian e atınca işe yarar ve aşırı derecede miss verdirtir... Şu mantığı anlamıyorum... Illısion nedir? Skill değil mi? Kullan diye vermişler demi? ister 10 kişi 1 kişi ister 3429483279 kişi skill skilldir ve kullanılır. Bütün sinler bana illisionla geliyorlar çok da takdir ediyorum. Yani bu bana neden debuff attın yada neden legcut koydun demek gibi bişey... Skill skildir ve her an kullanılabilir. NOKTA[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı...
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: bilinc, 04 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki: said: Bugs__Bunny, 04 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Eğer birine 5 kişi dalıyosanız ve hala atıyosan küfür yemek için iyi bi yöntem neyse......Sadece assasian e atınca işe yarar ve aşırı derecede miss verdirtir... Şu mantığı anlamıyorum... Illısion nedir? Skill değil mi? Kullan diye vermişler demi? ister 10 kişi 1 kişi ister 3429483279 kişi skill skilldir ve kullanılır. Bütün sinler bana illisionla geliyorlar çok da takdir ediyorum. Yani bu bana neden debuff attın yada neden legcut koydun demek gibi bişey... Skill skildir ve her an kullanılabilir. NOKTA ehüehüeeh lolzzzz....[signature][hline]
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla bugs_bunny nin dedigi gibi banada 3 yada 5 kişi dalarken illusion atıyorlar bende ona karşılık kendime cure veriyorum ..[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilision atmasında 900 1000 damagelermi vursun asalar ilisyonu yiyince cure sart bence
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bunu sadece pk olarak dusunmeyin ornegin bi asasin TALOS un altına yatarken hem massive attırır TALOS a ve illision vurur.buda 2sini toplamı kadar aP dusurtur
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 halt etmişin mary olurmu oyle şey ilsyon attıgın zaman masive kalkar talosa ilisyon sux.2 gun once dogusla talosa tank oldum sırf salagın biri ilsyon attı die yattım talosa :)
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilision karsindaki adamin skillerinin failed ettirme oranini arttirir ama warriora atilan ilision sacma ve gereksizdir warriorun dmg veren skillerinin ( sword dance ) fail olma sansi yoktur warriora ilision atan sin newbie dir ^^[signature][hline]::Ujio::
Öne çıkan mesajlar