Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl dergisinde bi oyun vardı,bozuk mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen yıl lvl dergisi byzantine diye bir oyun vermişti galiba bu oyunun 6.cd tüm cdlerde bozuktu çünkü oyunun sonunda aya sofya sümülasyonunda miğfer i alman gerekiyor basıyorsun ve inventoryne gelmiyor uçuyor gidiyor bu oyunu bitirebilen var mı?ben kendi cd ile bitiremedim kuzenimkiyle denedim yine aynı sorun oldu[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
[/b]
Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
Mesaj tarihi:
eger oyun bir hata verip (crash) kapanmiyorsa, oyun bozuk olamaz, cd lerde de sorun yoktur.
Cozumlere bak, netten ara cozumler
ama simulasyonlarda yanlis hatirlamiyorsam bir sey yapman gerekiyordu o objeleri almadan once...[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
Ben de aynı şekilde bitirememiştim. Ve bir çok arkadaşım da aynı şekilde bitirememişti. Sorun sadece sende değil yani.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Belphegor
tıpa tıp aynı problemi bende yaşıyıp , oyunun sonuna gelip bitiremeyip deli oldum. Bilmiyorum nedendir[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
nasıl olabilir başka son ben level dergisine göre ilerledim alıdığım tüm eşyalar yok oluyodu aya sofya yani son simülasyonda[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
[/b]
Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
  • Yeni Oluştur...