Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 geçen yıl lvl dergisi byzantine diye bir oyun vermişti galiba bu oyunun 6.cd tüm cdlerde bozuktu çünkü oyunun sonunda aya sofya sümülasyonunda miğfer i alman gerekiyor basıyorsun ve inventoryne gelmiyor uçuyor gidiyor bu oyunu bitirebilen var mı?ben kendi cd ile bitiremedim kuzenimkiyle denedim yine aynı sorun oldu[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Walla be oraya kdr gelemedim bir yerde parçalar arayıp Vinç yapman lzm orda takıldım ne anlarım Vinç yapmaktan onun kitabı varmışta nerden buliim bi dha diip attığım oyun olduu için bilemicem orasını[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bitirmiştim problemsiz cdler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Değil bende bitirdim.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eger oyun bir hata verip (crash) kapanmiyorsa, oyun bozuk olamaz, cd lerde de sorun yoktur. Cozumlere bak, netten ara cozumler ama simulasyonlarda yanlis hatirlamiyorsam bir sey yapman gerekiyordu o objeleri almadan once...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben de aynı şekilde bitirememiştim. Ve bir çok arkadaşım da aynı şekilde bitirememişti. Sorun sadece sende değil yani.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Belphegor tıpa tıp aynı problemi bende yaşıyıp , oyunun sonuna gelip bitiremeyip deli oldum. Bilmiyorum nedendir[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bulursanız banada söyleyin :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben bitirmiştim ilginç.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 nasıl olabilir başka son ben level dergisine göre ilerledim alıdığım tüm eşyalar yok oluyodu aya sofya yani son simülasyonda[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar