Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 İşte Burada![hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ulam bu php bunu anca php destekli yere yüklşicez hadi yükledik nasıl sistemle ayarlıcaz :)[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 heu sonuçta işe yarıcak bişey[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 up maksat vatandas faydalansın.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 gizli kodlar yok demi içinde :p dfs sagol dagger ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dagger ben seni uo yu bıraktın falan diye biliyordum ama :-?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 1 aylık bi istiaron macerası oldu yoğun istek üzerine. Bu sistemi de o arada yazdım.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 0 dan php bilginle mi yazdın gerçekten yoksa başka sistemlerden örnek aldığın noktalar da oldu mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 1 şey hariç kendi php bilgimle yazdım o da aynı olma ihtimali çook düşük random numara yapma olayı phpbb nin kodlarından aldım onu gerçi saha sonra daha iyisini yaptım kendim ama değiştirmek zor geldi[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 iyi de bak ben kurdum bunu, baya bi hata verdi sonra tüm istediği klasorleri yarattım bak yarattıklarım sunlar: sphereaccounts içine şunları yarattım: activation, unactive, fmails, mails, active sonra üye oldum şifrem: 12345 olmalıydı ama account klasorune 247062 olarak gönderdi. neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Anti - Injection sistemi , connectorla birleşince tabii .. Şifrene 75 ekle 2 ile çarp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 o sistemi hala kullanıyorsun demek hah kaldır derim onu kullanacak olan herkes connectorde toplama carpla fasa fisolari ile ugrasmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Imagina, 13 August 2003 17:36 tarihinde demiş ki: o sistemi hala kullanıyorsun demek hah kaldır derim onu kullanacak olan herkes connectorde toplama carpla fasa fisolari ile ugrasmaz heralde yoo o i$lemin oldugu satirlari kaldirirsin olur biter.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: HerenIstiaron, 13 August 2003 17:24 tarihinde demiş ki: Anti - Injection sistemi , connectorla birleşince tabii .. Şifrene 75 ekle 2 ile çarp . peki ya harfler? ornek: benbirsifreyim[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben hallettim. 1 le çarp dedim zuhza toplama yerini de sildim :D hiç php bilmedigimden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: TaZmAnYaK, 13 August 2003 23:38 tarihinde demiş ki: ben hallettim. 1 le çarp dedim zuhza toplama yerini de sildim :D hiç php bilmedigimden :p buda guzel bir cozum tabi :)[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eh salaklıımdan silmeyi unutmuşum onu :)[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: TaZmAnYaK, 13 August 2003 23:38 tarihinde demiş ki: ben hallettim. 1 le çarp dedim zuhza toplama yerini de sildim :D hiç php bilmedigimden :p :) yalniz sadece rakam olarak yollama sorunu olur bu sefer onuda 0-9 a-z yaparak halledersin sanirim[hline]Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dagger Nihahaha maceranı yiyiyiyim senin :P ....[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar