piNk_03 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaşlar sonunda kumlarımı döktüm bittii artık ayrıca bana yolladığınız şeyler içinde çoookkk teşekkür ederimmmmmm Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nasıl yani yaw ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hşgldn[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Alıntıla
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hö ?[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Alıntıla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Merhaba.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Alıntıla
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 her ne zorluğu halledip rahatladıysan geçmiş olsun, merhaba.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne oldu ya ne bitirdin anlamadım ben ama nese...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 böbreği kum gecirmis galiba[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hg dinde Sonunda Olan ne ?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bişey değil ya herzaman yollarız ne yolladıysak artık...[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne gonderdi? kim gonderdi! hemen bi adım one cıksın! :P[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 *!bir adim geri gider* ben atmadim ! yollamadim!! göndermedim de! ve kumlarini da ben döktürmedim!! o yapti ... =/ bu arada RICA EDERIMMMM JNMMM!! yine iste yine yollarim. abucibicibibi =PpPpPPppPpp[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 biliyodum. nil yapmıs *!nili işaret ederek cevresinde zıplar* o yapmıs o yapmıs! manyak nil![signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 *!dory'nin yüzgeclerini saga sola cekistirerek ziplamasini engellemeye calisir ama ayni zamanda kendisini tutamayarak kendi cevresinde ziplamaya baslar* evet ! ben yaptim huleyn. eninde sonunda ögrenicektin tuupa hanim kizim. utanmiyorum , cok büyük bir is yaptim ben! benim yerimde kim olsaydi bunu yapardi :(([signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bıdıkların konuya hakim olduklarını gördüm. kafa göz kombosuna maruz kalmamak için tın tın uzaklaştım.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nedir anlamadım ama hoş geldin[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 neyi anlamadın, hersey ortada o yapmıs. o gondermiş[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aferin ona kusura bakma kafam bozuk biraz zor anlıyorum bu akşam[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hönk !!! WTF !![signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.