Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SONUNDA YAAAAA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne oldu ya ne bitirdin anlamadım ben ama nese...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
böbreği kum gecirmis galiba[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
ne gonderdi? kim gonderdi! hemen bi adım one cıksın!
:P[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
*!bir adim geri gider*
ben atmadim !
yollamadim!! göndermedim de!
ve kumlarini da ben döktürmedim!!
o yapti ... =/
bu arada RICA EDERIMMMM JNMMM!! yine iste yine yollarim. abucibicibibi =PpPpPPppPpp[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..
Mesaj tarihi:
biliyodum. nil yapmıs

*!nili işaret ederek cevresinde zıplar*
o yapmıs o yapmıs! manyak nil![signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
*!dory'nin yüzgeclerini saga sola cekistirerek ziplamasini engellemeye calisir ama ayni zamanda kendisini tutamayarak kendi cevresinde ziplamaya baslar*
evet ! ben yaptim huleyn. eninde sonunda ögrenicektin tuupa hanim kizim. utanmiyorum , cok büyük bir is yaptim ben! benim yerimde kim olsaydi bunu yapardi :(([signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..
Mesaj tarihi:
neyi anlamadın, hersey ortada o yapmıs. o gondermiş[signature][hline]l am a nice shark,

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...