Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 *![b]Nedir bu ölümsüzlerden çektiğimiz ? arkadas oyunu hakkı ile oynayan sizce eşşekmi ayıptır ya benim wariorumla paper magelere 900 1000 1100 vuruyorum bazılarına ! 400 300 vuruyorum bu nedir kardesim +5 iron belt +5 iron nect full defans takıyorsun diyelim hp işini nasıl hallediyorsun anlaşılmıyor sanıyorlar galiba ama inan wariorsan ve aynı tipleri görüyorsan cz de herkesi tanıyorsun kime ne vurdugun kimden ne yedigin gün gibi neyse umarım bu konuya bi çözüm bulurlar yoksa nps kasmak yalan bi warior mageyi bile öldüremiycekse bırakırım bu oyunu[/b]*[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage Lost_pich 62 assasin Ogun_abi 62 orc warior 45xxx nps Server Diez Clan:WinnesrS Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yanlış yer doğru yer[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 knight online cı gelmiş :D[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hadi olur insan yanlış yere yazar ama yani gelenler konusuna ne alaka anlam veremedim[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.