Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 [spo1=kafam güzel][/spo] [spo2=the class][/spo] [spo3=fikri mouse][/spo] [spo4=a perfect mmorpg room][/spo] [spo5=meyve tabaa][/spo] [spo6=ravens][/spo] her türlü yoruma açığım, yeter ki iyi yönde olsun :p sürekli bozuluyor, ben en iyisi galerimin linkini vereyim :)[Bu mesaj Earenwen tarafından 03 Aralık 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 2 si açıldı yalnızca bende?[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hmm demin hepsi açıldı deviantart dan link verdim belki ondandır... bi dakka tamam düzeldi sanırım.. [Bu mesaj Earenwen tarafından 03 Aralık 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hepsi cok hoş, ellerine saglık =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hepsi güzel. ravens çok güzel. yalnız hepsi farklı birinin elinden çıkmışcasına. nasıl yaptın o ravens'ı bi annat merak ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hepsi farklı gibi evet, çünkü henüz belirli bir tarzım yok. ravens da şöyle yapıldı. bi kedi, iki kuzgun resmi aldım. photshop da renklerini siyah yaptım. yerleştirdim. o kuyruk gibi şeyleri de vacom tablet le çizdim: önce siyah uzantılar çizdim. sonar efek olsun diye ince ince beyaz uzantılar çizdim, tabii beyzlar gözükmedi ama siyahları kesti. en sevdiğim çalışmamdır zaten, bittiğinde bakakalmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tamam şimdi mesele açıklığa kavuştu. :) eline sağlık.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet ravens çok güzel olmuş diğerleri de komik heh[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ravens e bende bayıldım başarılar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 calısmaların cok guzel.devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 uzun bir tembellikden sonra birkaç çalışmam daha, yorumlarınızı beklerim :) home sweet home she loves me şu anda başka bi çalışmayla meşgulum onu da koycam yarın öbürgün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sadece 2 si açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 resim linklerini kopyalayıp açın o zaman açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 veya şöle yapayım home sweet home she loves me [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 20:28 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ravens çok hoş. diğerleri de güzel fakat favorim belli :) çalışmalarında başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fikri mouse hoş olmuş euheu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 uzun zaman geçti pati kapanalı, e yeni işler de birikti, güzellerinden koyayım seçmece olsun. hatta gallery e bakıp bi de üstüne yorum yapanlar olursa sevinirim;http://memir.deviantart.com/gallery/geçen sefer beceremiştim resim koymayı, sanırım bu sefer de durum aynı olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kendini geliştirseymişsin .. ! :) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 saol Giovanni, uğraştık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar