Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzenim ne yazikki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=134529
Bu siiri yazdiim kardesim kadar sevdiim kuzenim olmus.Solemediler bana kuzeniminkankasindan orendim.Kuzenim(kucuk olan anlamasin ve dierleri anlamasin die aliyamiyorum bile)Paylasmak istedim :([signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Bilmiorum hic bisi solemiolar neden felan :([signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
başın sağolsun.. allah rahmet eylesin :([signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Mesaj tarihi:
Buyuk ihtimalle oss ye hazirlaniorum dire.Dedimya kardesim gibi sewiom die uzulmemi istemiolar....[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
başın sağolsun benimde kuzenim ölmüştü banyoda kalp krizi dediler 15 yaşında =([signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..
Mesaj tarihi:
Başınız sağolsun...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
Allah kalanlara sabır versin, başın sağolsun:([signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
basın sagolsun[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
basın saolsun..[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
üzülme alışırsın sende benim gibi yakında..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
  • Yeni Oluştur...