kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar hepimiz bu internet oratmını az çok çözmüş kişileriz we herkezin birer maske ile burda gezdiğini biliyoruz bu forum olaylarında ise insanların bilgi paylaşımı dostluk we hiç olmassa eksik kaldığımız yanları tamamlamadır.... ancak we ancak dünkü yardım çağrıma tepki gösterip benimle alay eden arkadaşların daha bunu kawradıklarını sanmıyorum we burda bir bilgiyi bile paylaşırken eğer kibirleniceksek affedersiniz ama bırakalım ya bunu hiç bir anlamı yok bana katılır yada katılmassınız eğer bugüne kadar bir forumda nasıl konuşulucağını nasıl cewap weriliceğini öğrenmemişseniz hiçbir şeysiniz kibirlenmek sadece acizlerin işidir aciz olmayalım... ____ Teşekkürler ____
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kurallar çerçevesinde yazım kuralları uygularsan eminim bu kadar tepki almayacaktın..Bak yine başlığa FoRuM OlAyı yazmışsın,ister istemez okuyana itici geliyor..Önyargı oluşturuyor[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben bunu forum da yaşadığım için öle yazdım ayrıca ben yazım kurallarına uygun bir şekilde bi şarkı yardımı istemiştim incelem istersen _çok önemli_ başlığı altına bakabilirsin...
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 -l33t language, caps, binlerce smiley birden sevmiyoruz. -paticik diğer forumlara benzemez. -burası mp3 paylaşım sitesi değil. -burdaki herkese veryansın etmeden bi kendi kendini tart bakalım yanlış bişey yapmış olabilir misin? -bu derece sinirlenip, üzerine bir de topic açmak daha fazla tepkiye sebep olabilir..hem bi bakıma bu da acizlik oluyor. -sevmediğin mesajları şikayet edebilirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Öne çıkan mesajlar