PSX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaslar once clan teklifii geldi apos yaparken ok dedim sonra pm de karus falan yazdı su hale geldim !!! sonra üstümde ne varsa cıkardım hep dusüyo ama town cekemiyom???[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hocam pianada oturuyorum biri msj attı nick yok ama karus ca ayzıyor z ye bastım adam çıkıyor gene nicki yook r yaptım pianada savaş alanına gttim oyle oyle birden denize düştüm bende ss aldım güneş fln batıyordu ama ss koymayı bilmiyorum :( ne oluyor bize ?[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 msn ver istersen yıollim bnde resmi sendekinin aynısı[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
PSX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya bana clan teklifi geldi clan var ama noldugunu anlamadım yinede ok dedim sonra pm geldi karus faln yazdı boyle oldu[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizdede aynısı oldu bı yere cekıldık 0.0 yazıyor loc da yazılar karıstı
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aynısı az önce dts oldu bana biri bana elmoradca yazdı bişeyler anlamadım[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
salihb Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 babacan aynısı banada oldu özkan kanak sanamı oldu len ezik aynbı şekilde bende denize düştüm piana ve apostalrda kimse oyktu sandım a3 te filanım meyersem a1 deyim sanırım oyunu çökertiolar :P
F4T4L Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ewt banada aynısı oldu bızım clandakılerınede böle olmus
PSX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bana noldugunu anlamadım clan chatti kullanamıyom partye yazıyom isim gorunmuyo :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 oyuna giremiyorum karuslar charmımı hackliyorlar !!![signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
salihb Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o degilde ben demin partideydim adama buf vericektim adamın nicki yoktu nicksizdi anlamaıdm neler olio
PSX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: ozkancab, 04 Aralık 2005 13:51 tarihinde demiş ki: oyuna giremiyorum karuslar charmımı hackliyorlar !!! lol :D duyduguma gore clan bug duzeltilmesi için olmus heralde tum clanlar banlancak sabah 7 de notice gecmisti cunku !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ewet aresde yaşanan olaylar herkesi şok etmiye devam ediyor gün geçmiyorki yeni bir vukuat yaşanmasın aresde birilerinin şifreleri değişir oyuna giremesler birilerine karsuca ayzıalr gelir nicksiz birinden karlşılıklı atışıp kendilerini birden denizde bulurlar acaba K2 nin rakip şirkeytinin hackerlarının yaptıği bir oyun mu bunların hepsi zarar gören biz playerlar oluyorus her halikarde charlarımız denizden çıkabilceklermi bunu hepimiz zamanla görüces :([signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
BesT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [spo1=Wut da...][/spo][signature][hline]__/) (o.O ) (>
BesT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 işin enteresan yanı adamın isim gözükmüo...[signature][hline]__/) (o.O ) (> < )
PSX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
salihb Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 diyorum ya harpy partisindeydim adama buf vericektim adamın nicki gözikmiodu twon yaptım bakıtım kimse yok pianada 3 saniye sonra kendimi karadeniz sularının içinde buldum :P
Öne çıkan mesajlar