Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güvenli site

whissinn

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar para almak istiyorumda bi ara paticikte reklam vardi onu kacırmıstım domainini neyse simdi bitane buldum söle acaba güvenlimidir sizce?
"http://www.ige.com/woweu/gold/burninglegioneuro/Alliance/worldofwarcrafteu_en.html"
daha once alan varmı tavsiyeniz..
EU Server BL deki karakterima almak istiyorum yaklasık 500g fln[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
whissinn, 04 Aralık 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar para almak istiyorumda bi ara paticikte reklam vardi onu kacırmıstım domainini neyse simdi bitane buldum söle acaba güvenlimidir sizce?
"http://www.ige.com/woweu/gold/burninglegioneuro/Alliance/worldofwarcrafteu_en.html"
daha once alan varmı tavsiyeniz..
EU Server BL deki karakterima almak istiyorum yaklasık 500g fln

wtf?
lörn tu piley yor kılass nuub!
Sosyal ağlarda paylaş

yeni modamı espiri?[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..

[Bu mesaj whissinn tarafından 04 Aralık 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe biraz yeni moda. hehe

ya neyse bak zaten anlarsın büyük gold satan siteleri.
hatta güvenemedin git ebay'dan satın al.

ama eğer herhangi bir sitede. paypay, verisign ve benzeri ara kuruluş logoları varsa rahat ol.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh sagolun ide miydi neydi ordan aldım fakat su yazı cıktı sımıd : "delievery time : 12/4/2005 12:00 PM GMT + 2 "
yani saat kaç gibi para elimde olur? :P[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
Sosyal ağlarda paylaş

klasiktir ya o 100 g 9-10 dolardır. 1000g de 95-100 dolar felandır.

bu arada türkiye gmt+2 deil mi yaws, yaz saatinde gmt+3 oluo ama. gmt+2 şuan ve orda gmt+2 12 demiş yani bizim saatimizle 12 deilmi. ya[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Status Ready For Delivery hala :) bende o saat işini ayarliyamadim yaw AM yapıorum plz select future time dio allah allah diom sasırdım bende heuhe belki gece 12 gibi gelir belli olmaz orası nese :P[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 04 Aralık 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
Bu goldu nasıl veriyolar ya? Parayı veriyosun sonra bunlar oyunda mail ile mi atıyolar?
Bende tam ayni soruyu soracaktim sen yazmissin:)[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

ige iyidir ya bende lineage2 oynarken yüklü bi miktar almıştım 1 saat içinde elinde oluyo :) ama güvenmem diyosan BL de horde charım var sana 500g kasıp verebilirim :) fiyatta İGE ile aynı olur heehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...