_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ilk senemdeyim ünide..üni değiştirmek için gereken yolları aradım..yatay geçiş varmış ama 1-2hocamın egolarını tatmin etmesi yüzünden bunu deneyemicem heralde.. bunun yerine ünideki bu senemi bitirdikten sonra dondursam ünimi,ve össye hazırlanırsam 1-kazanma durumumda bu ünide geçtiğim dersleri o ünide tekrardan alıcak mıyım? 2-bu ünide geçemediğim bir ders varsa,ve geçmek istediğim ünide o ders yoksa(teknik resim)o dersi alıcakmıyım..sonuçta alttan dersim ama yeni üni programımda olmucak,kafam karıştı.. 3-öss tarafından verilen puanda herhangi bir düşme olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sadece 3.soruya cvp verebılecegım:) Puanın dusmeyecek,ama bu senekı yanı 2006 ossye gırersen okul puanın bı haylı dusecektır.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1 ve 2 yede bildiğim kadarıyla cevapliim bende şimdiki okulunda geçtiğin dersler gideceğin dier okul ve bölümdeki dersle tam uyum gösterirse kredi ve labaratuar bakımından almana gerek olmuo ama herhangi bi farklılıkta tekrar alıosun dieride şimdi başarılı olamadığın ders gideceğin yerde yoksa onu almana gerek yok tekrar[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Benim geçen seneki halim :] Bu sene üni okuduğum şehirde aynı zamanda öss kasıyom(yada kasamıyom). Aşırı zor oluyo. Okul derslerini kötü yönde etkiliyo öss ye çalışamıyosun falan. Öss kasmayı bırakıp matematiğe devam edecem. En temizi matematik örtmeni olmak. :] Kesinlikle sadece 1 ini seç. 2 si bi arada gitmiyo. Soruların cevabı olarakda aldığın dersleri almazsın tekrar. Eğer dersin kredisi yetiyorsa. Sanırım müfredatada bakıyolar. Kısaca geçtiğin üniye bağlı. Öss ye seneye girersen puanın düşmez.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zor bi olay ben göze alamamıştım zamanında.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 AMAN Diyim. nedenlerim de 1. okul puanın yarı yarıya düşcek ki en düşük 50 almış bile olsan 25 puan düşcek senin "öobp". bu yeterince büyük bişidir, çünkü 25 puan "boru" deildir össde 2. yeni sistem var, aralık gelmiş şimdi başlasan hayatta alışamazsın. yani hadi eski sistem olsa çalışırsın yapabilirsin de şimdi çalışsan da yapamazsın :D benim gibi iyimser düşünen biri bile yani yok diosa harbiden yoktur :D bence üniveristeni sevmeye çalış, (sen tabi girmişin kral üniye konuşursun gibi oluyor ama :d) gerçekten diyorum muhim olan olduğun yer sevmek. sevemedikten sonra nereler nereler cehennem, sevdikten sonra nereler nereler cennet gelir.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 @muzcu arkadas bu sene gırmeyecek sınava unı dekı ılk senesını bıtırıp kayıdını donduracak gelecek sene de öss ye hazırlanacak.Dolayısıyla puanı düsmeyecek öss 2006 da.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hee o ayrı. o zaman olur. oss oys sistemi nedeniyle ilk defa hazırlanıyormuş gibi olcak biraz ama memnun deilse ünisinden, ailesi de bişi demiosa yapsın yani nolcek. bizim arkadaşın abisi yaptı :D odtüdeydi şimdi nerde olduğu belli deil. odtü işletmedeydi, illa da fenci olcam dedi.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eger unı de 1. senenı bıtırdıysen puanında bı degısıklık olmucak ....yanlız unı gırdoıkten sonra oss ye bıdaha hazırlanmak ve gırmek ınsana yorucu gelıyo ....ben para harcamamak ıcın sınava gırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 İlk seferde bir yeri kazanıp girmediysen 2. seferdekine puan düşüo die biliyodum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet puanın düser[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar