Voys Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Questi anlamadım bi türlü, yapan birisi anlatabilir mi[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 shaman sana black blood vercek 1 tane east gate e gelmeden kushyan die bi budist priest var onla konusucan shamana geri donup konuscan bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sanırım Quest yardım diye bir bölüm açsak herkes oraya yazsa daha iyi yoksa forum questlere yardım isteyenlerin mesajlarıyla 100 sayfayı geçecek haftaya :D Exorcist 'den Black Blood 'u alacaksın ve Jangan'daki temple'in önünde bulunan Budisht Priest'e gideceksin.Konuşacaksın ve raporu aldıktan sonra Excorcist'e geri dönecek..9500 xp veriyordu sanırım daha fazla veya :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar