Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya böle bi şarkı vardı. İch liebe dich falan filan diye neydiki bunun adı sanı?[signature][hline]Who Let The Cat's Out Ankara Cats #20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Cankan'ın " Bitte Aşkım komm zurück " adlı bir eseri vardı o olabilir belki :)[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 No comment[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Cankan falan değil yaw böle baya damar arabeskti kendisi.[signature][hline]Who Let The Cat's Out Ankara Cats #20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Cetin - Zu spät ? zi likt in maynen armen ih kan es niht etragen es va iya alla letstes vort ih liibe diih dan ginn zi fort bunu mu diyorsun =)[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Aralık 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Cetin - Zu spät ? zi likt in maynen armen ih kan es niht etragen es va iya alla letstes vort ih liibe diih dan ginn zi fort bunu mu diyorsun =) EVET çok teşkürler efem aradım o kadar ismen bulamadım kafayı yemek üzeydim.[signature][hline]Who Let The Cat's Out Ankara Cats #20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 rica ederim efendim, ne demek .[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 4 sene almanca eğitim gördüm ordaki şarkı sözlerini anlayamadım ama suç ben de değil.Almancayı türkçe sanan arkadaşta :) O ne be kardeşim öhh yani.Zi likkt maynen armen... nihoyhoy...Ama bi de bizim hazırlıkta yazdığımız vardı baya ünlüdür.Küçük emrahın almanca tercümesi.İch bin Kinder der Acılar diye.Meşhurdur yani ne alakaysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Çetin Çetinkaya... Almanca Arabesk ne kadar absürd birşeydir yarabbim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yakında 3.Dünya savaşı çıkacak bu sebepten[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 O adam öldü diyorlardı ne oldu?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ana öldümü[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Almanca arabesk olmaz ki bi kere bavierabesk :D olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 almanci türkler yapiyor iste =P zaten ne almanca ne türkce konusur onlar. türkce-almanca karisik konusurlar . E haliyle arabeski de almanca yapabilmeleri cok dogaldir =) ki ben hic sevmem , nedir o cankan falan ?wöööerrgh. aaaağhh anaaağmmmm anammm oyy oyy ih liğbe dihh suka$neke[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sukaşneğee ne be ; "oyy anaaam anaaam gözüme sukaçtıgene" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Trafik kazası mı ne geçirdi dediler bi ara, ne kadar doğru ne yalan bilmiyorum. Sallamasyon olabilir[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 cetin ölmedi ya yalan haber onlar daha öncede söylediler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Almancı felsefesi.. Güney Berlin'den geldim nerde benim auto?[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: deadwoll, 03 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: sukaşneğee ne be ; "oyy anaaam anaaam gözüme sukaçtıgene" gibi. eheu zuckerschnecke tam olarak cevirirsek cok sacma ve komik birsey ortaya cikiyor ki ; $ekerli sümüklüböcek'tir o cikan sey =) türkcede; canisi , askisi gibi abuk ve son derecede yavsak kelimelerle karsilastirabiliriz .[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 03 Aralık 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Anladık ya :P 4 senede öğretiyolar o kadarını da senin teleffuzun mükemmel. Lütfen biraz daha Lyric yaz almanca.Surat kaslarım tutlmuşlar yeni farkettim.Gülünce biraz açıldılar.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Almancı demeyin bana kaçarım :D[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Aralık 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Cetin - Zu spät ? zi likt in maynen armen ih kan es niht etragen es va iya alla letstes vort ih liibe diih dan ginn zi fort bunu mu diyorsun =) Sıkı bir hayran kitlesi var adamın bakıyorum da.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mehmet Murat - Stech Das Messer Mehmet Murat - Ohne dich[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar