Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 radyo kapandı diyorsunuz fakat hala radyo staff bölümü açık.eğer hala yayın devam ediyorsa benim bir arkadaşımda yayın yapmak istiyor pepelek fm'den[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 up acil![hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Radyo kapandi adminler ilgilenemeyecek kadar mesgul, istiyosaniz arayin UTV ye sorun nooldu paticik in shoutcast server i diye, ama adminlerin su anda ilgilenmesini beklemeyin, arkaasinda beklesin biraz :-)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end [Bu mesaj Sly-One tarafından 13 August 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bizden biri arayıp söylese açarlar mı? aramızda bi telefon etmeye üşenmeyen birileri vardır mutlaka, ankara da olmasam ederdim yani :))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gercekten istiyorsaniz arayip sorarsiniz ben paticik in bir uyesiyim dersiniz adamlar soylrler buyuk ihtimal[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 telefon noyu verin bide adamlara ne diycem tam olarak onu yazın arayım ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben kermit'im de gerisini halleder onlar :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 öyle zaten alo diyom sesimden tanıyolar kermit demeye gerek bile kalmıyo yani anlıycan[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar