Masteis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Evde 2 makina kullanıyoruz fakat ablamın makinasında ki interneti kısıtlamak istiyorum mesela 15kb'dan yukarı çıkamayacak gibi. Bunun programı varmış. Bilen arkadaşımız varmı?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Netlimiter var =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 *! Magandalaşır* Saol bacım...[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Önemli degil ne demek =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 netlimiterla tüm neti kısıtlayamıyorsun bildiğim kadaryla[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kısıtlıyorsun toplam download toplam upload sınırları koyulabiliyor nitekim ben koydum öbür makinaya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
facundo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sen şımdı neden aplanın netını kısıtlamak ıstıon kı :D ayıp deıl mı :D nıe aclık edıon 2 nızde kulanın ortak deılmısnız ayıp olum sana D:
Öne çıkan mesajlar