Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'a dönüş


Goarth

Öne çıkan mesajlar

Evet nerdeyse 2 aydır İstanbul'da uzağım. Tatil boyunca pek çok yere gittim (Bodrum-Kalkan-Mersin-Antalya-Hatay) artık eve dönüş zamanı geldi ve İstanbul'a dönükten sonra malasef aranızdan ayrılıcam. Öss'ye çalışıcam ve kitap okuyacam. Paticik'te hemen hemen 2 seneyi aşkın bir zamandır bulunuyorum. Bu zamanda pek çok güzel olay, kavgalara tanık oldum uzun bir süre burada olmayacam umarım yaşanan son gerginlikler ben döndümde bitter kendinize iyi bakın dostlar...[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya bırakın çalışmayı ne yapacaksınız alalh aşkına
inekler gibi kafayı mı yiyceksiniz çalış çalış ne bu aaaaa[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim şu an üniv 2. sınıfta ve bana abi naaptım naapıyorum bilmiyorum diyo. Vaktiyle ineklememesini, kitap okuyup, hayatı izleyip kendine reel faydalar elde etmesini tavsiye etmiştim. Okul da çalışmak da faydalı olabilir ne çalıştığına göre değişir insanın tabii ama, deliler gibi üniversite sınavına hazırlanmak faydadan çok zarar getirir. Sınava hazırlanma oyun oyan da demiyorum tabi yanlış anlaşılmasın ama, üniversiteye giren herkes hayal kırıklığına uğrar. Hazırlıklı olmadıı sürece.

Ki herkesin üniversite mezunu olmasını tasvip etmiyorum bu da apayrı bi konu. Fakat herkesin uzmanlaşmasını, branşlaşmasını tasvip tavsiye ve takdir hatta yetmedi takdis ediyorum. Hiç işine yaramıycak bişi için, bırak bi diploma için ömrünün asla geri gelmiycek süper yıllarını heba etmemeli insanlar. Fakat herkes kendi hayatını yaşıyo işte.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 11 August 2003 17:56 tarihinde demiş ki:
ben de isterim o şanstan hehe ben de yokum 1 ay sora falan bir daha hiç girmemek üzere(yaza kadar) ayrılıcam aranızdan..
kutlamalara başlayabilirsiniz ewet.. :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar


OLEYYY
Benden herkese çay :P[hline]mix online gaming cmmnty
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...