SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şifremi değiştirdikten 1 saat sonra ınvalıd vermeye basladı forgot dedım ama hala bı maıl yok baska bu hata ıle karsılasan varmı ?=[signature][hline]server:Ares Level 61 %76 lvl dustum bug yuzunden... Elemental lord Np:52k
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 forgotten password su anda mail gondermiyor mail adresine yani cenaze nedeniyle kapaliyiz kardes buqun git yarin gel diyor..Bi problem war forgotten password'de daha sonra tekrar deneyiniz.. Aradiqiniz kisiye su anda ulasilamiyor lutfen daha sonra tekrar deneyiniz tesekkur ederiz =)[signature][hline]I miss You
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Şifreni nasıl değiştirdin ki? yoksa [email protected] denen adrese mail mi attın? yaptıysan o nick gitti haberin olsun[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: bilinc, 02 Aralık 2005 07:16 tarihinde demiş ki: Şifreni nasıl değiştirdin ki? yoksa [email protected] denen adrese mail mi attın? yaptıysan o nick gitti haberin olsun sifre degisdiriliyor siteye girip bakarsan gorursun :)[signature][hline]I miss You
JeusKane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 2 tane carim var birinde girdim mail adresi istedi verdim resetledi yolladi ama diger carimda mail adresi istemedi sifreyide degistiremedim su an siteye login olamiyorum
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: bilinc, 02 Aralık 2005 07:16 tarihinde demiş ki: Şifreni nasıl değiştirdin ki? yoksa [email protected] denen adrese mail mi attın? yaptıysan o nick gitti haberin olsun tabıkı hayır once maıle ıstetdım gele npassı degıstırdım soru cvp vs hepsını yaptım ama sıteye gırdım 2-3 kez oyuna gırmek ıstedım ınvalıd pass ve forgot password yaptım maıle oke dıyor ama gelmedı hala cevap ?[signature][hline]server:Ares Level 61 %76 lvl dustum bug yuzunden... Elemental lord Np:52k
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 mıllet bende denedım dunden berı ama pre uyelık olan carımda hemen deısdı dıerınde deısmıyor ınvalıd dıyor..acaba bronze pre nın fıyatının dusmesının sebebıde bumu??
Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 evet b1z1m netteki 62 lik abininde oyle oldu s1ze tavsiyem ben ce su anlarda s1fre degistirmeyin!!!!
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaslar aynı hata bendede verıyo degıstırmıstım giriyodum ama bu sabah bende giremiyporum forgot passport ta calısmıyo sanırım des not exist diyo mailimi kabul etmiyo ustelık sılver uyeyim..kime anlatıcazrdimizi[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: bilinc, 02 Aralık 2005 07:16 tarihinde demiş ki: Şifreni nasıl değiştirdin ki? yoksa [email protected] denen adrese mail mi attın? yaptıysan o nick gitti haberin olsun Şifre deişimi dün gece açıldı bi ara... Şu anda siteye login olamıyosun zaten... Düzeltiyolar zaten bu akşama felan hallolur tahminimce..[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 5xxxx Clan : Karizma
kondes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aynen benim durumum benim msn adresimi istedi verdim resetledi ama msn adresime paswordu göndermedi nedenini bilen var mı?
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende bugun diğer charımın şifreyi deiştim ama mailime şifre gelmedi ve şu an login olamıyorum..sayın gm ler bide şu konuya el atsanız tabii zahmet olmassa[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
Öne çıkan mesajlar