Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buda Benim Kopusum :) Utusu Olan Var Mi ?

Berzah

Öne çıkan mesajlar

Sharpei leri cok severim!
Balzac (Basset HOund) ı almadan önce bir dişi Sharpei alma durumum vardı heeh cok tatlılar ya![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Sharpei ler biraz huysuz olur zaten
bir arkımda vardı saldırganlık belirtileri de vardı o nedenle bence alıştır insanlara[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Diger insanlarin ilgisinden hoslanmio cok cok sevmelerinden sevdikleri zaman bana bakio soylede biraksin gibi sadece :) bu da iyi bisi gibi gelio bana oyle cok yavsayan kopeklerden degil :) ama diger kopeklerle deli gibi oynuo 3 aylik olmasina ragmen goldenin tekini asaa almaya calisio :) 1 yasindaki bi taneyi :)[signature][hline]Turkish Rap Istanbul UnderGround
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 15 Kasım 2005 07:47 tarihinde demiş ki:
Of bende istiyorum bir köpek.
Apartmanda yasamasam alıcam bir tane ama.
Of canım cekiyor yafs.
Şu şirinlige bak.

Bende apartmanda yasiorum apartmana uyumlu bi kopek hic haclamio 1,5 aydir toplasan 20 kere anca havlamistir.. Evinide cok seviyor.. O yuzden rahatiz.. Hastaliklara gelince kremi war cildi icin surekli surup kurutup emdirip sonra onun kendini kasiyip yaraya bisi yapmasin die taradik sonra yara gecti simdi hic biseyi yok.. Ama 1 kerede olsa yara cikiyormus.. Su anda sorunsuzuz...[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...