Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya w/o lyrics bölümündekilere bakıp bikaç tane ekleyim dedim hepsi instrumental çıktı keke düşüyorum sürekli instrumental olanlara lyric olarak [instrumental] yazılsa da biz de böyle atlamasak?[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 zaten oyle ama user yaziyo bunu instrumental diye aratinca da hepsi cikiyo kisacasi hic mi bakmayi akil etmedin instrumental sarkilara :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 w/o'dakilerin çoğu instrumental ama liriksiz görünüyo ben de atlıyorum[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eh atliyon evet :) instrumental sa yolla o zaman correction olarak [instrumental] ya da (instrumental) ekleyip genelde arayanlar bulamayinca liriklerini hic correction yollamiyolar oole seylerin genelinde az olan bisi olmasi lazim[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Volfied haklı.. Yani instrumental şarkıları bulmak normallerini bulmaktan daha zor.. insanlar nette yazmıyorlar sözlerini instrumental diye biz de bulamıyoruz.. Yani onu da bulmak başka bir beceri :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Öne çıkan mesajlar