Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Kolay Kullanım Klavuzu

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Şimdi patiyi kendimize göre özelleştirmeyi adım adım anlatacağım.Böylece isteiğimize göre şekillendirebileceğimiz bir paticik.com olduğunu bilelim.

Adım 1:

Önce şunu söyliyim ki aşağıdaki resimdeki gibi, bölümlerin yanındaki [-] işareti dikkatinizi çekmiştir ya da çekmemiştir.

[spo1=Resim][/spo]

Bu işaretler o bölümü ekranımızda göstermeme ya da göstermeye yarar.Yani örnek olarak "Pati-Tech" in yanındaki [-] işaretine tıklarsak şöyle birşey olur;

[spo2=Resim][/spo]

Amacımız girmeye gerek duymadığımız bölümleri gösterimden kaldırmak ve sadece kendimiz belirleyeceğimiz favori bölümlerin ana ekranda görünmelerini sağlamak.

Adım 2:

Şimdi kişisel ayarlarımız sayfasına gideriz.Burada en altta "Favori bölümlerinizi değiştirmek için tıklayın." yazan yere tıklarız.

[spo3=Resim][/spo]

[spo4=Resim][/spo]

Adım 3:

Evet, sıra favori bölümlerimizi seçmeye geldi.Burda, paticik.com ana sayfasında en üstte görünmesini istediğimiz favori bölümlerimizi işaretleriz.Örneğin;

[spo5=Resim][/spo]

Sonra en altta "Favori bölümlerim, seçili bölümler olsun." butonuna tıklarız.

Sonuç:

Artık ana sayfaya girdiğimizde en üstte sadece favori bölümlerimiz olur.Diğer bölümleri kapadığımız için daha sade olur ve aradığımıza daha kolay ulaşırız.

[spo6=İşte Sonuç][/spo][signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM

[Bu mesaj Sabrina tarafından 29 Kasım 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

emule'de bekliyor yazar,çünkü sıra mantığıyla çalışan bi program.Emule'de hemen herşeyi bulabilirsin ama sıraya girmen gerek :) sabrina senin aradıklarını imeshten fazla çıkmaz :D imeshten anca mp3 falan iyi iner.
Emule rulz bence,sadece bilgisayarımı hemen "hiç" kapatmıyorum.arada bi dinlendiriyorum 3 harddiskimde neredeyse dolu :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Özelleştirmede unutulan 1 şeyi bende eklemek istedim..

Adım 1:
Üyelik işlemlerine girilir..
[spo1=Resim][/spo]
Anasayfa'da sadece favori bölümlerin yer alsın. seçilir

Sonuç :
daha güzel oldu..
[spo2=Resim][/spo][signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.

[Bu mesaj Zergling tarafından 30 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...