Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şimdi patiyi kendimize göre özelleştirmeyi adım adım anlatacağım.Böylece isteiğimize göre şekillendirebileceğimiz bir paticik.com olduğunu bilelim.Adım 1: Önce şunu söyliyim ki aşağıdaki resimdeki gibi, bölümlerin yanındaki [-] işareti dikkatinizi çekmiştir ya da çekmemiştir. [spo1=Resim][/spo] Bu işaretler o bölümü ekranımızda göstermeme ya da göstermeye yarar.Yani örnek olarak "Pati-Tech" in yanındaki [-] işaretine tıklarsak şöyle birşey olur; [spo2=Resim][/spo] Amacımız girmeye gerek duymadığımız bölümleri gösterimden kaldırmak ve sadece kendimiz belirleyeceğimiz favori bölümlerin ana ekranda görünmelerini sağlamak.Adım 2: Şimdi kişisel ayarlarımız sayfasına gideriz.Burada en altta "Favori bölümlerinizi değiştirmek için tıklayın." yazan yere tıklarız. [spo3=Resim][/spo] [spo4=Resim][/spo]Adım 3: Evet, sıra favori bölümlerimizi seçmeye geldi.Burda, paticik.com ana sayfasında en üstte görünmesini istediğimiz favori bölümlerimizi işaretleriz.Örneğin; [spo5=Resim][/spo] Sonra en altta "Favori bölümlerim, seçili bölümler olsun." butonuna tıklarız.Sonuç: Artık ana sayfaya girdiğimizde en üstte sadece favori bölümlerimiz olur.Diğer bölümleri kapadığımız için daha sade olur ve aradığımıza daha kolay ulaşırız. [spo6=İşte Sonuç][/spo][signature][hline]Why can't you see that I try;Every tear I shed, is for you?-----------------------------------PATİCİK FM[Bu mesaj Sabrina tarafından 29 Kasım 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eline sağlıkda boş zamanın çok geliba:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tatilde olduğum çok mu belli oluo =] Daha 1 hafta boşum var, baya bişeyler yaparım.Biri de "emule nasıl kullanılır?" tutoriali açsın ya, ares sux artık =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaw bende o - ler ne işe yarıyo diye kara kara düşünüyodum .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ne tatili yaa ooh valla e-mule sux imesh rullz :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Peki imesh tutorial isterik.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 emule'de bekliyor yazar,çünkü sıra mantığıyla çalışan bi program.Emule'de hemen herşeyi bulabilirsin ama sıraya girmen gerek :) sabrina senin aradıklarını imeshten fazla çıkmaz :D imeshten anca mp3 falan iyi iner. Emule rulz bence,sadece bilgisayarımı hemen "hiç" kapatmıyorum.arada bi dinlendiriyorum 3 harddiskimde neredeyse dolu :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=Ollduu][/spo] Sağol:D Baya işime yaradı güzelde oldu... İşe yaradı tutorial:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Özelleştirmede unutulan 1 şeyi bende eklemek istedim..Adım 1:Üyelik işlemlerine girilir.. [spo1=Resim][/spo] Anasayfa'da sadece favori bölümlerin yer alsın. seçilirSonuç :daha güzel oldu.. [spo2=Resim][/spo][signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.[Bu mesaj Zergling tarafından 30 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Can'ın eklediği iyi, mesela hiç görmemişim bile =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 faydalı bi tutorial eline sağlık sabrina:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 @zerling onu bende görmemiştim :D saol[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Sabrina, 29 Kasım 2005 14:57 tarihinde demiş ki: ares sux artık =) kaltılıyorum[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hehe o (-) leri yeni farkettim teşekkürler :D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aynen bende o - leri yeni farkettim.:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 rica ederim arkadaşlar görevimiz..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar