Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şimdi patiyi kendimize göre özelleştirmeyi adım adım anlatacağım.Böylece isteiğimize göre şekillendirebileceğimiz bir paticik.com olduğunu bilelim.Adım 1: Önce şunu söyliyim ki aşağıdaki resimdeki gibi, bölümlerin yanındaki [-] işareti dikkatinizi çekmiştir ya da çekmemiştir. [spo1=Resim][/spo] Bu işaretler o bölümü ekranımızda göstermeme ya da göstermeye yarar.Yani örnek olarak "Pati-Tech" in yanındaki [-] işaretine tıklarsak şöyle birşey olur; [spo2=Resim][/spo] Amacımız girmeye gerek duymadığımız bölümleri gösterimden kaldırmak ve sadece kendimiz belirleyeceğimiz favori bölümlerin ana ekranda görünmelerini sağlamak.Adım 2: Şimdi kişisel ayarlarımız sayfasına gideriz.Burada en altta "Favori bölümlerinizi değiştirmek için tıklayın." yazan yere tıklarız. [spo3=Resim][/spo] [spo4=Resim][/spo]Adım 3: Evet, sıra favori bölümlerimizi seçmeye geldi.Burda, paticik.com ana sayfasında en üstte görünmesini istediğimiz favori bölümlerimizi işaretleriz.Örneğin; [spo5=Resim][/spo] Sonra en altta "Favori bölümlerim, seçili bölümler olsun." butonuna tıklarız.Sonuç: Artık ana sayfaya girdiğimizde en üstte sadece favori bölümlerimiz olur.Diğer bölümleri kapadığımız için daha sade olur ve aradığımıza daha kolay ulaşırız. [spo6=İşte Sonuç][/spo][signature][hline]Why can't you see that I try;Every tear I shed, is for you?-----------------------------------PATİCİK FM[Bu mesaj Sabrina tarafından 29 Kasım 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eline sağlıkda boş zamanın çok geliba:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tatilde olduğum çok mu belli oluo =] Daha 1 hafta boşum var, baya bişeyler yaparım.Biri de "emule nasıl kullanılır?" tutoriali açsın ya, ares sux artık =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaw bende o - ler ne işe yarıyo diye kara kara düşünüyodum .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ne tatili yaa ooh valla e-mule sux imesh rullz :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Peki imesh tutorial isterik.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 emule'de bekliyor yazar,çünkü sıra mantığıyla çalışan bi program.Emule'de hemen herşeyi bulabilirsin ama sıraya girmen gerek :) sabrina senin aradıklarını imeshten fazla çıkmaz :D imeshten anca mp3 falan iyi iner. Emule rulz bence,sadece bilgisayarımı hemen "hiç" kapatmıyorum.arada bi dinlendiriyorum 3 harddiskimde neredeyse dolu :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=Ollduu][/spo] Sağol:D Baya işime yaradı güzelde oldu... İşe yaradı tutorial:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Özelleştirmede unutulan 1 şeyi bende eklemek istedim..Adım 1:Üyelik işlemlerine girilir.. [spo1=Resim][/spo] Anasayfa'da sadece favori bölümlerin yer alsın. seçilirSonuç :daha güzel oldu.. [spo2=Resim][/spo][signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.[Bu mesaj Zergling tarafından 30 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Can'ın eklediği iyi, mesela hiç görmemişim bile =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 faydalı bi tutorial eline sağlık sabrina:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 @zerling onu bende görmemiştim :D saol[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Sabrina, 29 Kasım 2005 14:57 tarihinde demiş ki: ares sux artık =) kaltılıyorum[signature][hline]emrkck.blogspot.com
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hehe o (-) leri yeni farkettim teşekkürler :D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aynen bende o - leri yeni farkettim.:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 rica ederim arkadaşlar görevimiz..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111
Öne çıkan mesajlar