Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trip'te 5v5 dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle kaliteli oyunculardan oluşan 5 kişilik bir grubu olan varsa trip'te bir 6.2x maç yapmak istiyoruz. her haftasonu gidiyoruz fakat rakip bulmak zor oluyor ve iyi oyunculara karşı pek denk gelemiyoruz.
Mesaj tarihi:
Mesela şöyle desen: "Kadıköy Trip'te şu, şu saatler arası 20 kişilik yer ayırttım, bütün iyi DotA oynarım diye geçinenleri bekliyorum. Fiyatlar şöyle, yimek ve su dahil." daha bir rağbet görür diye düşünüyorum, zira daha sizi bulup bulamayacakları belli değilken tanımadığınız 5 kişiyi cumartesi gibi mübarek bir gün getirmek kolay olmasa gerek.[signature][hline]G 3 N K
Mesaj tarihi:
Bizim bir takım vardı ama 1 aydır gitmiyorum tripe.Tripteki en iyi veya en iyiler arasında bu oyuncular amo, per..., god_of_sun mı sun_of_god mı ne, sahin, ben tripte bizim takımdan iyisi yoktu.Kimse buradan yanlış anlamasın kral felan değilim veya değiliz + Tripteki oynayanların %90ı o oyunu oynamasını zaten bilmiyor creepe krep, manaya mana(türkçedeki anlam=mana) diyen adamları biliyorum, stunı türkçe gibi okuyup sütün atsana diyenler...

Özellikle amo buthcer ile müthiş oynuyordu...

Sizler takım çıkartın eksik olursa vede isterseniz ben oynarım veya görüşebilirsem ordaki arkadaşlar ile bişiler ayarlamaya çalışırım.Dota oynamayı bilenler ile kapışmak gerçekten zevkli oluyor...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
ya arloth aynı sorunları biz de yaşıyoruz tribe gidince. ya oyunun yarısında çıkıyorlar, ya da 1-2 bilen oluyor rakipte diğerleri acemi sonra bilenler de üzülüyor. dediğin gibi bir takım toplayabilirsen çok iyi olur. kaliteli rakip bulması cidden çok zor.
Mesaj tarihi:
@dooman aynen dediğin gibi kaliteli, oynamasını bilen bulmak zaten zor birde oynayanlar oyunun ilk 10dk sında ezilip çıkınca tam boku çıkıyor.Birde bazen şöyle bir şey oluyor takımlar dengesiz oluyor zayıf takıma geçeyim diyorsun tek başına bir halt yiyemiyorsun adamlarda takım oyunu yapmasını bilmiyor oyunu kaybediyorsun ondan sonra bi artis çıkıyor arloth hani netteki gibi değilsin ne iş diyor tam oluyor tabi ben dikkate bile almıyorum orası ayrı.

Buarada per... yazdığım arkadaşımın nickini demin hatırladım pertev adıda ateşti sanırım güzel oynuyor ama biraz bencil oynuyordu takım oyununda.

Ronin diye birisi takılıyordu bazen iyi oynuyordu bazende bayıyordu kötü oynuyordu.Redkit diye bi eleman var aman tanrım diyesim geliyor dota yasaklanmalı c-s fln oynamalı düz koşu colt basılılardan...

Benim eski takımı toparlama şansım zor gibi, tel. leri yok + bir gün gidip şansa görürsem orada konuşup ayarlamam gerekicek o da zor gibi...

Arkadaşlar mümkünse takımınızda 1 oyuncu eksikse sizde kabul ederseniz sizden oynayayım diyorum :), ayrıca bnm üstümdeki arkadaşın yazdığına katılıyorum pati oyuncularından oluşan bi buluşma veya turnuva yapsak harika olur tabi benim biraz oyuna ısınmam gerekicek 2 haftadır oynamıyorum...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 02 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
Lyrent'i bağladın mı Ster'i de bağladın demektir. O yüzden Lyrent'i getirtebiliyorsan 2 kişi yaz listeye.

lol
G3NK-Peryton
Mesaj tarihi:
Yer olursa Doomanların takımda yancı olurum bende öyle pro falan sayılmasam da team work falan yaparız bişeyler.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
Adeksteki LAN Party 12 saat sürmese gitcektim.Akşam 8den sabah 8e kadar napcam a.q ben orda.Olmadı Adeks veya Beşiktaş çevresi her türlü kafede cuma günneri yapabilirz.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...