Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polis işte böyle atlatılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
300 kblık filan video

ağzım açık kaldı helal olsun :) adam iyi ekti polisi[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 02 Aralık 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
edik
ediklenmiş :P[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına..

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 02 Aralık 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla most wanted da daha güzel atlatıyorum ben. :D bu adam da iyi atlatmış hani[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 02 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Hatırladığım kadarıyla film sahnesiydi

siyah beyaz ama ? hangi filmmiş ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
o birşeymi biz isviçre sokakalrında polisle yakalamaç oynadık herifi (sonra herifleri) en son montreux da atlattık. Bazı arkadaşların kafası basmaz laf sokar diye anlatmadım..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
@Hellsing: ben altı yaşımdan beri polisten kaçıyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
walla helal olsun ya film olsa bile harika olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 02 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 02 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Hatırladığım kadarıyla film sahnesiydi

siyah beyaz ama ? hangi filmmiş ?

siyah beyaz degil
kalite dusuk sadece
film renkli[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Geçen gün pederin arabasını aldım garajdan. Gidiyodum sahil yolunda bi arabaya çarptım nezarete aldılar beni. Sonra bizim polis abimiz var bizim elemanların. O çıkarttı sağolsun...

O akşamde elemanlarla halı sahaya gittik maça. Sahayı ben ayarladım çok sağlam. Maç 3-0 bitti. Maçın tüm golleri benden. Çok iyi futbol oynarım.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Mesaj tarihi:
Jeki'nin filmi bu hakkaten.İlk başta arabanın içinden görünüyolar birkaç milisaniye..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
jackie chanın filmi bu. bi tane kız sürüyo arabayı böyle araba yan gidiyo sürtüne sürtüne arabadan bi ton kıvılcım çıkıyo sonra bakıyosun hiç çizilmemiş araba taş gibi maşallah
  • Yeni Oluştur...