salihb Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 beyler ben şifre degiştircemde baktım herkez sorun lar yaşio ben dogum tarihimi biliyorumda e-mailim dandık uyduruktan almıştım şimdi aklımda degil ne yapmam gerek ?
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eski yaptıgın mail in bi önemi yok istedigini yaz oraya reset psw gelsin.[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 shadow imzan bı harika[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
Öne çıkan mesajlar