Coder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Vakti zamanında yazmıştım bunu php bilenler zorluk çekmeden kullanabilir geliştirilmeye açıktır GNU yada GPL lisansında değildir. tek dosyadır sql dosyası içindedir. Download bir ara buna el atacam isteyen arkadaşlar kullanabilir eski accountları desteklemez 0 dan açılan shardlar için idealdir..[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya coder kardeş ben ilk defa server kuruyom ve bunu nasıl kullanıcağımı da bilmiyorum bana bi ayrıntılı şekilde anlatırmısın hangi programı kullanıcam nerde kullanıcam ne ile v.s. vs.[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 easyphp.org dan easyphp indir 1.7 versionunu tavsiye ederim onu kurduğun klasorun altında www klasoru olacak içinden çıkan index.php yi oraya kopyala sonra başlat / çalıştır cmd cd c:mysqlbin mysqladmin create uoacc -u root sonra rar içinden çıkan uoacc.sql dosyasını c:uoacc.sql olarak kopyala komut istemi penceresine geri dön mysql -u root < c:uoacc.sql yap çalışacaktır noticelar gelir ise php.ini dosyasını bul easy php klasoru altında orada error_reporting = E_ALL diye bir satır vardır onu error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE yap apacheyi yeniden başlat (nasıl yapılacağını kastırma bilgisayarı baştan başlat :))[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kardeş msn yi verirmsiin o sayfaya bğlanmıyo indiriken bağlantı kurulamadı diyor
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya ben 1.6 yı indirdim mecburen oda almanca mı nedir
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1.7'nin linki[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eline sağlık güsel bi system[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sanırım pcde mysql serverı olmadığından hata verdi. easyphp.exe de mysql e stopped diyo ve başlatılmıyo. Nasıl mysql server kurabilirim veya sorun başka bişeyse nasıl çözebilirim?[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eline sağlık coder, sticky'lerde belirtirler inş..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 uo client maximum 16 karakter kabul eder. Siz ise 30 karakter yapmıssınız. index.php i acıp 30 olan satırı düzelterek kullanabilirler elbette ben söylemiş olim dedim.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Diğer sorunumu kendim çözebildim ama bir sorunum daha çıktı. Kayıt olmayı deneyince şifreye ne yazarsam yazayım "Şifrenizde hatalı karakterler var." hatasını alıyorum. Yardım edersen sevinirim Coder. [Bu mesaj Heimdall tarafından 18 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 php localize ayarlarından kaynaklı olabilir edebilirsiniz[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arama yapmıyosun hiç coder :p sağol server kuranlara faydası olur heralde yabancıların yazdığı account sistemleri çok dandik en azından türklerin yazdıkları kullanılabilecek düzeyde :)
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Phpden anlamıyorum nasıl ve nereden düzeltebileceğimi söyleyebilir misin?[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. [Bu mesaj Heimdall tarafından 18 Ağustos 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kodları açıp incelersen hemen anlarsın php bilmeye gerek yok ki
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 php localize ayarları ne oluyo, onu bilmiyorum daha :([signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. [Bu mesaj Heimdall tarafından 18 Ağustos 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Heimdall bence sen Php bilen bırını bul yada ögrenmeyi dene bır hafta da çozersın mıller anasının karnında ögrenmedili bu olayı[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Scripts konusunda yardim alabilirsiniz yada yayınlayabilirsiniz
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beyler detay veririm de şu anda müsait değilim zaten asıl sistem bu değil[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Teta'yı sabırla bekliyoruz[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eski dosyalarin hicbiri durmuyor, bu sistem elinde olan varsa koyabilirmi.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 alın upload ettim coder's account system alpha
Nox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Merhabalar fakat bakın cmd de klasore erişmeye calıstıgınızda acces denied diyor yetki yok bunu nasıl yaparıs anlamadım sevgiler
Albert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 simdi benim anlamadigim su nokta. bu accountlari mysql datasina girdik diyelim, accounts klasoru ile nasil iliskilendirecegiz, iliskilendirdigimiz zaman tehlikeli olmaz mi buda 2.[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tehlikeli olup olmaması senin ellerinden öper. permissionlar düzgün ayarlandigi surece hicbirsey olmaz.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Öne çıkan mesajlar