Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account System Alpha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vakti zamanında yazmıştım bunu php bilenler zorluk çekmeden kullanabilir geliştirilmeye açıktır GNU yada GPL lisansında değildir.

tek dosyadır sql dosyası içindedir.

Download

bir ara buna el atacam isteyen arkadaşlar kullanabilir eski accountları desteklemez 0 dan açılan shardlar için idealdir..[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
ya coder kardeş ben ilk defa server kuruyom ve bunu nasıl kullanıcağımı da bilmiyorum bana bi ayrıntılı şekilde anlatırmısın hangi programı kullanıcam nerde kullanıcam ne ile v.s. vs.[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Mesaj tarihi:
easyphp.org dan easyphp indir 1.7 versionunu tavsiye ederim

onu kurduğun klasorun altında www klasoru olacak içinden çıkan index.php yi oraya kopyala sonra başlat / çalıştır

cmd

cd c:mysqlbin
mysqladmin create uoacc -u root

sonra rar içinden çıkan uoacc.sql dosyasını c:uoacc.sql olarak kopyala

komut istemi penceresine geri dön
mysql -u root < c:uoacc.sql
yap

çalışacaktır noticelar gelir ise php.ini dosyasını bul easy php klasoru altında orada
error_reporting = E_ALL

diye bir satır vardır onu
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE
yap apacheyi yeniden başlat (nasıl yapılacağını kastırma bilgisayarı baştan başlat :))[signature][hline] Coder

Mesaj tarihi:
Sanırım pcde mysql serverı olmadığından hata verdi. easyphp.exe de mysql e stopped diyo ve başlatılmıyo. Nasıl mysql server kurabilirim veya sorun başka bişeyse nasıl çözebilirim?[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım.
Mesaj tarihi:
Eline sağlık coder, sticky'lerde belirtirler inş..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
Diğer sorunumu kendim çözebildim ama bir sorunum daha çıktı. Kayıt olmayı deneyince şifreye ne yazarsam yazayım "Şifrenizde hatalı karakterler var." hatasını alıyorum. Yardım edersen sevinirim Coder.

[Bu mesaj Heimdall tarafından 18 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
php localize ayarlarından kaynaklı olabilir edebilirsiniz[signature][hline] Coder

Mesaj tarihi:
arama yapmıyosun hiç coder :p
sağol server kuranlara faydası olur heralde
yabancıların yazdığı account sistemleri çok dandik en azından türklerin yazdıkları kullanılabilecek düzeyde :)
Mesaj tarihi:
Phpden anlamıyorum nasıl ve nereden düzeltebileceğimi söyleyebilir misin?[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım.

[Bu mesaj Heimdall tarafından 18 Ağustos 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
php localize ayarları ne oluyo, onu bilmiyorum daha :([signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım.

[Bu mesaj Heimdall tarafından 18 Ağustos 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler detay veririm de şu anda müsait değilim zaten asıl sistem bu değil[signature][hline] Coder

Mesaj tarihi:
Teta'yı sabırla bekliyoruz[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhabalar fakat bakın cmd de klasore erişmeye calıstıgınızda acces denied diyor yetki yok bunu nasıl yaparıs anlamadım sevgiler
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tehlikeli olup olmaması senin ellerinden öper. permissionlar düzgün ayarlandigi surece hicbirsey olmaz.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
  • Yeni Oluştur...