banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tüm sunucuların yanında check yazıor ve oyuna giremiyorum sizdede böylemi yoksa benden mi kaynaklanıyor.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sanırım bakıma alındı. :([signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bakıma alınacağı yazmıştı. gelir bi 10 dakkaya kadar[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben laga gireyim devem ölsün. thiefler malları çalsın. ondan sonra bakıma girsin. 5 dakka önce yapsalardı ya şunu :D[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 27 silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Evet bakımda ya tamda başlamıştım. Da bu general bilmemkimi arıyodum. Nerede bu kereta ya? Military camp ve south gate diyo alakasız yerler :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çok alakalı arkadaşım onların tam ortasında :D[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 27 / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Tam ortası mı? Abi biri batısı biri güneyi.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hala bakımda... ne kadar sürüceği hakkında bi bilginiz war mi[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 pardon şaşırdım batı kapısıyla militari nin arasında. yani soldaki kapıyla. özür :)[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 27 / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: banker, 02 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki: hala bakımda... ne kadar sürüceği hakkında bi bilginiz war mi 10 dakika dedi serverda... onların yalancısıyım :)[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 27 / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ya öyle bi neymiş diye baktım yeni serverda başlarım asıl.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: cembone, 02 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: insallah yeni server geliyordur. yeni başladıysan yarını bekle arkadasım. yeni server açılacak. 0 dan basla. buralar çok ilerledi. yetişemezssin. tmm arkadaşım serverı doldurmucaz tek başımıza zaten ben başladım level 18 ım kasıyorum. bende zor giriyorum server'a[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yeni serverda toplanalım ya guild fln?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ülen tamda archer kasıyordum :([signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bandit archer nerede bulamadım ben.Questler iyi gidiyor ama yerlerini bulmak çok zor.Yardım edin lütfen bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bandit lerin oldugu yerde bir kaç tane tek tuk görmüştüm ben. bu arada arkadaşlar leveli 30 falan arkadaşımzı warmı level 30 a kadar kastıgına deyiyormu yanı oynuoz kasıoz ama hep böle yaratıkmı kesices level 15 dım dıyelım level 20 oldum HOLEY artık bandit kesicem mi dicem yani bunun için mi kasıyoruz ??? yoksa cape davaasından başka olaylar war mı[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 pff classlar hakkinda bir bilgin yok sanirim olay orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 server geldi bilginize[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hiç uraşamam :D[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 deniyorum bi kaç kez traffic falan diyor bi kaç kez sonra pencere acılıyor disconnect server penceresi sonra confirm diyorum oyun tamamen kapanıyor.giremiyorum?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Girme olayı tamamen şansa bağlı, geçen hafta 30 dk boyunca uğraşıp girememiştim, şimdi 2 dkda girdi. Serverlar çok yoğun olduğu için böyle.[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Loorzan L8 Archer/Cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 enter yerine daima connect e mousela tiklarsaniz 15-20 sn de girersiniz[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar