EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bonecrusherdan risk2 aldım hevesle.gittim kurdum.böle 60mb falan bişey zaten setupı.çalıştırınca cd istiyo.ama setup şeysi cd falan diil.şu nette dolaşan setupı sanırım.nasıl yapıcaz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cd ye çek :P sonra tak ehehe ben öle yapıyorum bazen veya tekrar yükle cd siz olarak bilmiyorum tam bende :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende orjinali war we cd'de, sen de setup'ı cd'ye çekersen düzelir die umuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 denedim,olmuyor. crackli felan da olmadı. başka yöntem bulun. kıbrısta risk2si olan var mı? [Bu mesaj EagleEye tarafından 03 Aralık 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar