Roderick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 beyler okullar açıldığından beri wow a ara vermiştim. şimdi ise 15 tatilde yeni char açmayı planlıyorum. yeni açılan düşük levelli dungeona kolay party bulabileceğim bi avrupa serverı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eger normal serverda oynarim farketmez dersen bronzebeard a gel oradayiz bekleriz:)[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 git dersine çalış cocuk ne işin var oyunda moyunda senin.. hayatını kurtar sonra oyuna bak aslanım. allah sabır versin sizin gibilerin anasına babasına valla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: khazetul, 03 Aralık 2005 09:41 tarihinde demiş ki: git dersine çalış cocuk ne işin var oyunda moyunda senin.. hayatını kurtar sonra oyuna bak aslanım. allah sabır versin sizin gibilerin anasına babasına valla ... e tabi, insan direk 18 yaşında doğunca, doğal olarak çocukluk ne demek bilmiyor. Başkalarının hayatına karışmayın artık, ne ekerse onu biçer insan. Ayrıca şu yaş olayını illaki dahil ediyorsunuz ben onu anlamıyorum. 9-10 yaşındaki birine dersin ama +12 yaşından sonrakine niye karışırsınki? Onunda annesi babası var, belliki izin veriyorlar :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 03 Aralık 2005 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya yok normal olmasın. söylemeyi untmuşum pvp serverı lasım bana. en son hangisi açıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 http://www.wow-europe.com/en/ Burada yapacağın kısa bir göz atma sonucunda enson açılan realmlerin listesini kendinde bulabilirdin. The following realms have been opened: English Realms Khadgar (Normal) Bronzebeard (Normal) Chromaggus (PvP) Dentarg (PvP) Moonglade (RP) German Realms Ysera (Normal) Anetheron (PvP) Die Todeskrallen (RP PvP) French Realms La Croisade écarlate (RP PvP) bunlar en son açılan realmler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 biz chormaggus dayız serevr medium ve çok iyi herkes kasıyor geleceği güzel :) Not:Horde tarafındayız gelirsen /join turk yaz o kanalda takılıyor butun türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yannız adam 15 tatılde eglıcem demıs o zamana akdar blızz rahat 5-6 server daha dızer[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 normal server ne oluyo?[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 BG lerden sonra pvp serverinin pek bir faydasi yok artik. aksine sorun. bg ler olmasaydi pvp serveri oldukca mantikliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 olurmu horde olaraktan STV deki ally gank bg ye değişmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar