Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben questleri nereden alacağım. ilk questi yapamadım. sanırım lwl 5 oldum die tamamlanamadı ondandırda dierlerini nereden alacağım. :([signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sen lvl atladıkca yanda nerden quest alacağını gösteriyor.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ortaya bi yazi cikiyor onu kapattim. sonra arada bul yoq O_o.. simdi birini arıom yoq[signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt [Bu mesaj Gift15h tarafından 03 Aralık 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 1-20 lvl arası questler için http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?act=portal&site=8&pick=28[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar