JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Sabah trina birde +7 mirage aldım poison yoktu bastım veee +8 oldu ama posion yoktu charondan BES aldım bastım patladı :(:(:( böyle adaletmi olur yaa giden paraya yanmıyorum sadece poison basarken patlamasına üzülüyorum şimdiye kadar bastıklarımda hiçbiri patlamadı rezillik ya :([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 :([signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %77.11 DeaTH_STaRe
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Patlar.. %5 tir patlama ihtimali.. +8 itemi bastıktan sonra hemen poison basmayın arada başka upgradeler yapın. Sonra poison basın...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilinc abii ahh ahh kafamı duvara vuruyorum :( keşke bekleseydim 1 - 2 gün :(:(:([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 inş. nice mirageler daha düşer sana dielim artık
Informer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sitede %5 kırılabilir yazıyo ama +6 dan sonra bes eklemek zorlaşıyo , belki %80 belki %75 lere düşüyo[signature][hline]::Informer::
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 elementi ben her zman +6 da ekliyorum daha ii oluyo ve risk az oluyo yanmanın sebebi cogunlukla lag ve fazla ınsanın hucum etmesınden meydana geliyo benceoranın calışma prensibi belli aralıklarala yakma sinyalleri yollanıyor bazen low class bile +2 de yanıyo en iyisimi boş ken yakalayıp basmak ve beklıye beklıye yapmak[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben hazır almıştım +7 poisonsuz[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: soulteam, 03 Aralık 2005 06:56 tarihinde demiş ki: :( :(:(:(:(
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya sen su aresteki bilinc değilmimisin kardeş buarda bana verdiğin yanlış upgrade metotlarını unutuyorsun sonra millete ahkam kesiyorsun bilincin bana dediği su BEN BU İŞTEN PARA KAZANIYOUM SANA NEDEN VEREYİMKİ TAKTİĞİ +7 +8 YAPIYORUM REALDE PARA İLE SATIYORUM eger yalansa söle ya dedim sen istanbuldasın banada dedği yaş 30 idi ben izmirdeğim kardeşim ben sana nasıl zarar vere bilirimki ama burada ahkem kesiyor beyler inanmayın verdiği taktiklere size +8 e kadar olan taktiği vereyim 1 9 2 6 3 8 4 bunlar +8 e olan bus veya nus u hangi kutuya koyacağınızı belirten kutucuklar ve kalabalık olduğunda avili 2 kez ustuste açacaksınız bunrda verdiğim karelerin patlamama gibi bir olasılığı yok ben patlatmıyorum arada sadece yani nadir burada yapacağınız tek şey anvilin önü kalabalıksa doğru zamanı beklemek yani kırmızıları diyorum BİLİÇ SEN BURADA AHKAM KESME BİLADER SEN GİT İTEM YAPIP REALDE UCUK FİYATLARA SAT OKE KARDEŞ BİR BURDA KARDEŞLERİMİZE İSTENENİ VERİRİZ GTAVURDA OLACAĞINDA BENİM İNSANIMDA OLSUN
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o.O noluyor yaw topici patlatmayın plssssss[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilinç dediklerimin altında kaldın sanırım cvp yok ?
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ha bide dersenizki ben yakma için koyuyorum yanmıyor die +5 scrollunu kullanın ve bi günde +7 yada +8 e basmayın bi kaç günde basın ben öle basıyorum farklı kutucuklarada koymuyorum[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yarın gene basıcam bakalım nolcak :S[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: _Achilleus_, 03 Aralık 2005 10:14 tarihinde demiş ki: ya sen su aresteki bilinc değilmimisin kardeş buarda bana verdiğin yanlış upgrade metotlarını unutuyorsun sonra millete ahkam kesiyorsun bilincin bana dediği su BEN BU İŞTEN PARA KAZANIYOUM SANA NEDEN VEREYİMKİ TAKTİĞİ +7 +8 YAPIYORUM REALDE PARA İLE SATIYORUM eger yalansa söle ya dedim sen istanbuldasın banada dedği yaş 30 idi ben izmirdeğim kardeşim ben sana nasıl zarar vere bilirimki ama burada ahkem kesiyor beyler inanmayın verdiği taktiklere size +8 e kadar olan taktiği vereyim 1 9 2 6 3 8 4 bunlar +8 e olan bus veya nus u hangi kutuya koyacağınızı belirten kutucuklar ve kalabalık olduğunda avili 2 kez ustuste açacaksınız bunrda verdiğim karelerin patlamama gibi bir olasılığı yok ben patlatmıyorum arada sadece yani nadir burada yapacağınız tek şey anvilin önü kalabalıksa doğru zamanı beklemek yani kırmızıları diyorum BİLİÇ SEN BURADA AHKAM KESME BİLADER SEN GİT İTEM YAPIP REALDE UCUK FİYATLARA SAT OKE KARDEŞ BİR BURDA KARDEŞLERİMİZE İSTENENİ VERİRİZ GTAVURDA OLACAĞINDA BENİM İNSANIMDA OLSUN 1. Adım BİLİÇ değil Bilinç 2. Büyük harf kullanmana(yani bağırmana) gerek yok kör değiliz, sağır değiliz. 3.Kime nerde yanlış upgrade metodu vermişim? Upgrade de kesin birşey yoktur banko olan da yoktur. Upgrade tamamen şans işidir. Kesin diye bir şey yoktur. 4. İtem satıyorsam da satmıyorsam da bu seni ilgilendirmez ayrıca ayıp bir şey de değil. Pazar alanına gidersen görürsün herkesin item sattığını. 5.Lafının altında neden kalayım? Siteye mi bakıyorum sürekli gözlerimi kitlemiş? Şimdi gördüm bir arkadaş söyledi de... Lol yani.. Yahu ben ahkam mı kestim ayrıca??? Upgrade metodu mu söledim?? Sadece poisonu +8 olunca hemen basmayın dedim. +5 nasıl yapılır +8 geçerken napalım falan mı dedim...Pfff... [Bu mesaj bilinc tarafından 03 Aralık 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
w00t Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: _Achilleus_, 03 Aralık 2005 10:14 tarihinde demiş ki: ama burada ahkem kesiyor beyler inanmayın verdiği taktiklere size +8 e kadar olan taktiği vereyim 1 9 2 6 3 8 4 bunlar +8 e olan bus veya nus u hangi kutuya koyacağınızı belirten kutucuklar ve kalabalık olduğunda avili 2 kez ustuste açacaksınız bunrda verdiğim karelerin patlamama gibi bir olasılığı yok ben patlatmıyorum arada sadece yani nadir burada yapacağınız tek şey anvilin önü kalabalıksa doğru zamanı beklemek yani kırmızıları diyorum arkadas ne edepsizlik ediyorsun ? verem sana bi kac item +8 yap ozaman cok biliyorsan biz bitaraflarımızı yırttık bazı seyleri bulana kadar 2-3 anvilde fp plate half plate item up ede ede ogrendik 123456 deyince olmuy oyle malesef genelde kimsenin sahsına yazı yazmam !!! ama senin ne alıp veremdigin var ? Bilinc cok yakın arkadasım ben kaldıramadım dediklerini gelince sana cevap yazacaktır emin ol[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bence poisonsuz daha iyi çünkü poison damge sadece parıldamaya yarıyan dandik bişey yane arada spikeinizin poison damageden dolayı 100 vurduğunu herkes görmüştür ben her zmn poisoınsuz silah kullanım derim.... areste 4-5 tane poisonsuz shard+8 var ki bu itemin bir sahibine sorduğumda bana düzgünce anlattı ve gerçekkten doru sölediğine inandım.. Jony be janm sende +8yapmışsın bırak artık öyle satmayı deneseydin bu anvile hiç güven olmaz%1000 ihtimla bile olsa yanma ihtimali hep vardır...[signature][hline]Photo Uploded...
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 naparsın heveslendik işte korn :D neyse bana ders olsun bu bir daha poison felan basmam aslaa[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 abi posion nie basiyorsunuz ki birakin iteminiz parlamasin fake atiyor hem pasison olunca az damage ler vryr karşıdaki adam posionsuz iitem olduğunu grnce size yaklaşır hmde +8 leri gorunce kaçarlar genelde itemine güvenmeyenler sen onalra boylece guven vericeksin snrada 50 np lerini alıcaksın :D
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: bilinc, 03 Aralık 2005 16:14 tarihinde demiş ki: said: _Achilleus_, 03 Aralık 2005 10:14 tarihinde demiş ki: ya sen su aresteki bilinc değilmimisin kardeş buarda bana verdiğin yanlış upgrade metotlarını unutuyorsun sonra millete ahkam kesiyorsun bilincin bana dediği su BEN BU İŞTEN PARA KAZANIYOUM SANA NEDEN VEREYİMKİ TAKTİĞİ +7 +8 YAPIYORUM REALDE PARA İLE SATIYORUM eger yalansa söle ya dedim sen istanbuldasın banada dedği yaş 30 idi ben izmirdeğim kardeşim ben sana nasıl zarar vere bilirimki ama burada ahkem kesiyor beyler inanmayın verdiği taktiklere size +8 e kadar olan taktiği vereyim 1 9 2 6 3 8 4 bunlar +8 e olan bus veya nus u hangi kutuya koyacağınızı belirten kutucuklar ve kalabalık olduğunda avili 2 kez ustuste açacaksınız bunrda verdiğim karelerin patlamama gibi bir olasılığı yok ben patlatmıyorum arada sadece yani nadir burada yapacağınız tek şey anvilin önü kalabalıksa doğru zamanı beklemek yani kırmızıları diyorum BİLİÇ SEN BURADA AHKAM KESME BİLADER SEN GİT İTEM YAPIP REALDE UCUK FİYATLARA SAT OKE KARDEŞ BİR BURDA KARDEŞLERİMİZE İSTENENİ VERİRİZ GTAVURDA OLACAĞINDA BENİM İNSANIMDA OLSUN 1. Adım BİLİÇ değil Bilinç 2. Büyük harf kullanmana(yani bağırmana) gerek yok kör değiliz, sağır değiliz. 3.Kime nerde yanlış upgrade metodu vermişim? Upgrade de kesin birşey yoktur banko olan da yoktur. Upgrade tamamen şans işidir. Kesin diye bir şey yoktur. 4. İtem satıyorsam da satmıyorsam da bu seni ilgilendirmez ayrıca ayıp bir şey de değil. Pazar alanına gidersen görürsün herkesin item sattığını. 5.Lafının altında neden kalayım? Siteye mi bakıyorum sürekli gözlerimi kitlemiş? Şimdi gördüm bir arkadaş söyledi de... Lol yani.. Yahu ben ahkam mı kestim ayrıca??? Upgrade metodu mu söledim?? Sadece poisonu +8 olunca hemen basmayın dedim. +5 nasıl yapılır +8 geçerken napalım falan mı dedim...Pfff... [Bu mesaj bilinc tarafından 03 Aralık 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] bilinç sen harbiden kenidini bişey sanıyorsun yada benim yazdıklarımı tam okumamışsın demekki biraz daha buyuk harflerle yazmam gerekiyormus ben realde sattığını söledim eger okuma yazman varsa tabi evet bilinçle alıp veremediğim var çünkü adam insan geçiniyor ama insanlıktan nasibini almamış oyunu yeni pynamaya başlamısım güç bela lvl 50 olmusum daha kimse 62 yi görmemiş serverda bilinç parti leaderiydi dediği şu türk oludğun için seni almıyorum bilincin arkına gelince arkadaşsından emin olma bi gun senide +1 mirage daggera sata bilir bilincin bir çok insanlık dışı sözlerini duymusum bana yakışmadığı için daha sını sölemiyorum ama birtek bişey biliyorum insan olmadığını
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: w00t, 03 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki: said: _Achilleus_, 03 Aralık 2005 10:14 tarihinde demiş ki: ama burada ahkem kesiyor beyler inanmayın verdiği taktiklere size +8 e kadar olan taktiği vereyim 1 9 2 6 3 8 4 bunlar +8 e olan bus veya nus u hangi kutuya koyacağınızı belirten kutucuklar ve kalabalık olduğunda avili 2 kez ustuste açacaksınız bunrda verdiğim karelerin patlamama gibi bir olasılığı yok ben patlatmıyorum arada sadece yani nadir burada yapacağınız tek şey anvilin önü kalabalıksa doğru zamanı beklemek yani kırmızıları diyorum arkadas ne edepsizlik ediyorsun ? verem sana bi kac item +8 yap ozaman cok biliyorsan biz bitaraflarımızı yırttık bazı seyleri bulana kadar 2-3 anvilde fp plate half plate item up ede ede ogrendik 123456 deyince olmuy oyle malesef genelde kimsenin sahsına yazı yazmam !!! ama senin ne alıp veremdigin var ? Bilinc cok yakın arkadasım ben kaldıramadım dediklerini gelince sana cevap yazacaktır emin ol ARAKADAŞ SEN GERİ ZEKALIMISIN YOKSA YASIN 8 9 MU EGER KESİN BİŞEY OLSA KESIN DEĞİLİM KAÇKERE ALTINA BASA BASA SÖLEDİM KESİN GEÇECEK DİYE BİŞEY YOK HAA İLAHA LAF ATMAK İSTİYORSAN HAKARET ETMEDEN YAP YOKSA KARŞILIĞINI BU ŞEKİLDE ALIRISIN
Öne çıkan mesajlar