Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaw konser videosu nerden inderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lime wire ares kazaa gib programlardan indirebilirsin ;) edik: Canlı konser olarak da Metallica diorum bnde:) [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 29 Kasım 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Death - Live in L.A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 blind guardian (konser albümlerinin adı tokyo tales. dvdsi var mı bilemiyorum)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali [Bu mesaj Zeppelin tarafından 29 Kasım 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben gnr live in tokyo yu seyretmiştim süper bişey ama başka gnr konseri yok elimde ve galiba tek dvddeki konser buymuş doğru mu bu?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Pink Floyd - Pulse Roger Waters - The Wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 R.I.P Chuck. Death.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aklımdaki çoğu konser söylenmiş. O zaman Opeth - Lamentations (Damnation tanıtım konseri(galba))[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Opeth(Sweden) Death Sigur Ros(testereyle çıkıyorlarmış laaan...)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Marcus Miller - Live Under The Sky '91 Victor Wooten - DMB Concert (live) Victor Wooten - Bass Day 2002 Dave weckl & Chick Corea - Bassday 2002 (NY live) Bela Fleck & The Flecktones - Live At The Quick [Live] Level 42 with Mark King Live at Reading Concert Hall [Live] Bass Extremes Live - Victor Wooten - Steve Bailey - Greg Bissonette[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 18 Agustos 2002 Tel Aviv , Music Factory'de olmak isterdim. Orphaned Land'in The Calm Before The Flood akustik kayitlarini yaptiklari efsane konser. Shlomit'in back vokal yaptigi , Yatziv Caspi'in perkusyon ile katidigi cidden muhtesem kayit. A Never Ending Way ile soyleyip , The Evil Urge ile cosmak The Beloveds Cry'i dinlerken arkama yaslanip bir sise birayi kafama dikmek isterdim ....[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Blind Guardian,Iron Maiden,Iced Earth(tabi Matt Barlow suz nasil olabilecegini dusunmek aci veriyor ama yinede iced earth u birakmam) ve Demons&Wizards :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 2 kere yolladim bir hatadan dolayi,birde ekleme yapiyim bari.Dream Theater da olabilir. [signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 30 Kasım 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Demin Divx'ini izledim Mötley Crüe-Rock am Ring2005..Yeni bir konser gerçi ama adamların yıllardan sonra orjinal kadro ilk turneleri,görülmeye değermiş doğrusu..İçimde kaldı..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 depeche mode one night in paris süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 stev vai dream theatre skid row WARLOCK- dORO pink floyd judas priest Opeth led zeplin ray charles victor jara rolling stones nancy sinatra abooo bunlar bitmez.... ama hepsinin gordukten sonra ölmek bile koymazdı adama böa..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pink floyd un herhangi bi konseri megadeth rude awakening[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: toggie, 29 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Pink Floyd tabiki. Dayım izlemiş İngiltere'deyken. Biz de rock'n coke'a getirirler inşallah diye temenni ediyoruz :] bunu gördüm bittim zaten..öldüm eridim.. düşünsenize :rock festivalinde Ceza çıkıyo "ma mamama mamamamamammaamaaaaa mamamaa" yapıyo mikrofona,sonra 2-3 tane daha yalak ağızlı grup çıkıyo böğürüyo,sonra aynı sahnede geliyo progressive rock'ın kökeni ve tanrıları pink floyd şarkı söylüyo. gözüm yaşardı kederden... :'([signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pink floyd led zeppelin the doors Rolling stones Bunları yaşamadıktan sonra ne manası var (rolling stones'u yaşadım tabı ama olsun tekrar yaşıyım)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ha özellikle bi konser secin derseniz, Pink floyd live at pompei (konser değildi aslıdna am olsun) vede Led zeppelin how the west was won[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 opeth the doors (with morison) = fantastiko[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bir beatles konserini canlı olarak izlemek için ölebilirdim. keşke 60larda yaşayabilseydim:( şimdi de bir paul mccartney konseri izlemek için ölebilirim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Massive Attack konseri herkesin izlemesi gerek..[signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 pink floyd u canlı izlemek,inanaılmaz bir tecrübe olurdu benim için,live 8 e gitmk icin kıcımı yırttım,ama tabiki cok sey lehimeydi,başaramadım :) ama sunu diyim bir P*U*L*S*E görebilmek için küçük ayak parmaımı verebilrim. görebilcemmi?sanmıyorum,ama sunu biliyorum ,pf bir dünya turuna fln cıkar yada kosner verirse,KAÇIRMAYACAIM.evet evet[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çok var ama iron maiden harbi süper olurdu.. dance of death de fear of the dark ta pogo yapmak of bea[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar