Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaw konser videosu nerden inderebilirim
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lime wire ares kazaa gib programlardan indirebilirsin ;) edik: Canlı konser olarak da Metallica diorum bnde:) [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 29 Kasım 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 blind guardian (konser albümlerinin adı tokyo tales. dvdsi var mı bilemiyorum)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali [Bu mesaj Zeppelin tarafından 29 Kasım 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben gnr live in tokyo yu seyretmiştim süper bişey ama başka gnr konseri yok elimde ve galiba tek dvddeki konser buymuş doğru mu bu?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Pink Floyd - Pulse Roger Waters - The Wall
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 R.I.P Chuck. Death.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aklımdaki çoğu konser söylenmiş. O zaman Opeth - Lamentations (Damnation tanıtım konseri(galba))[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Opeth(Sweden) Death Sigur Ros(testereyle çıkıyorlarmış laaan...)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Marcus Miller - Live Under The Sky '91 Victor Wooten - DMB Concert (live) Victor Wooten - Bass Day 2002 Dave weckl & Chick Corea - Bassday 2002 (NY live) Bela Fleck & The Flecktones - Live At The Quick [Live] Level 42 with Mark King Live at Reading Concert Hall [Live] Bass Extremes Live - Victor Wooten - Steve Bailey - Greg Bissonette[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 18 Agustos 2002 Tel Aviv , Music Factory'de olmak isterdim. Orphaned Land'in The Calm Before The Flood akustik kayitlarini yaptiklari efsane konser. Shlomit'in back vokal yaptigi , Yatziv Caspi'in perkusyon ile katidigi cidden muhtesem kayit. A Never Ending Way ile soyleyip , The Evil Urge ile cosmak The Beloveds Cry'i dinlerken arkama yaslanip bir sise birayi kafama dikmek isterdim ....[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me)
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Blind Guardian,Iron Maiden,Iced Earth(tabi Matt Barlow suz nasil olabilecegini dusunmek aci veriyor ama yinede iced earth u birakmam) ve Demons&Wizards :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 2 kere yolladim bir hatadan dolayi,birde ekleme yapiyim bari.Dream Theater da olabilir. [signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 30 Kasım 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Demin Divx'ini izledim Mötley Crüe-Rock am Ring2005..Yeni bir konser gerçi ama adamların yıllardan sonra orjinal kadro ilk turneleri,görülmeye değermiş doğrusu..İçimde kaldı..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 depeche mode one night in paris süperdi.
irin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 stev vai dream theatre skid row WARLOCK- dORO pink floyd judas priest Opeth led zeplin ray charles victor jara rolling stones nancy sinatra abooo bunlar bitmez.... ama hepsinin gordukten sonra ölmek bile koymazdı adama böa..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
octopus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pink floyd un herhangi bi konseri megadeth rude awakening[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: toggie, 29 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Pink Floyd tabiki. Dayım izlemiş İngiltere'deyken. Biz de rock'n coke'a getirirler inşallah diye temenni ediyoruz :] bunu gördüm bittim zaten..öldüm eridim.. düşünsenize :rock festivalinde Ceza çıkıyo "ma mamama mamamamamammaamaaaaa mamamaa" yapıyo mikrofona,sonra 2-3 tane daha yalak ağızlı grup çıkıyo böğürüyo,sonra aynı sahnede geliyo progressive rock'ın kökeni ve tanrıları pink floyd şarkı söylüyo. gözüm yaşardı kederden... :'([signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pink floyd led zeppelin the doors Rolling stones Bunları yaşamadıktan sonra ne manası var (rolling stones'u yaşadım tabı ama olsun tekrar yaşıyım)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ha özellikle bi konser secin derseniz, Pink floyd live at pompei (konser değildi aslıdna am olsun) vede Led zeppelin how the west was won[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 opeth the doors (with morison) = fantastiko[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Beatlefan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bir beatles konserini canlı olarak izlemek için ölebilirdim. keşke 60larda yaşayabilseydim:( şimdi de bir paul mccartney konseri izlemek için ölebilirim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Massive Attack konseri herkesin izlemesi gerek..[signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 pink floyd u canlı izlemek,inanaılmaz bir tecrübe olurdu benim için,live 8 e gitmk icin kıcımı yırttım,ama tabiki cok sey lehimeydi,başaramadım :) ama sunu diyim bir P*U*L*S*E görebilmek için küçük ayak parmaımı verebilrim. görebilcemmi?sanmıyorum,ama sunu biliyorum ,pf bir dünya turuna fln cıkar yada kosner verirse,KAÇIRMAYACAIM.evet evet[signature][hline]bencede.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çok var ama iron maiden harbi süper olurdu.. dance of death de fear of the dark ta pogo yapmak of bea[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion
Öne çıkan mesajlar