sayginay Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar areste lvl61 mage charım var 4 gün önce soyuldu birde soyan kişi girip adamı %50 den % 10 a düşürdü.Charıma birde GOLD premium servis almıştım ne yapicam bilmiyorum.soyan kişi durmadan girip düşürüyor giden parayamı yanayım yoksa emeklerimemi yanayım adam lvl düşüçek yakında şifre değiştirmem gerekiyor ne yapicam....
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Magenin adı neydi? Ben bir adamı eslandda bir adamı sürekli yatırırken gördüm pm attım cevap vermemişti..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şu anda sitede yani Knightonline resmi web sitesinde şifre deiştirme aktif gir degiş..
sayginay Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 charın nicki BUYUK daha önce bu forumda BUYUK adlı kişini ilk önce soyuldugu sonrada milleti soydugu yaziyordu bu çok asılsız bir iddia.Soyan adamın yaptıgı birşey olabilir bu konuda bişey yapamıyom şu anda:(
w00t Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 14 aydır oynuyorum 1 kere bile sifre degistirmedim oynadıgınız makineye dikkat edin [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: w00t, 03 Aralık 2005 19:31 tarihinde demiş ki: 14 aydır oynuyorum 1 kere bile sifre degistirmedim oynadıgınız makineye dikkat edin +1[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir insan niye şifre değiştirirki şifremi bir tek ben bilirim siteden login olma edit password fln işim olmas böyle işlerle kimseye güvenip şifrenizi vermeyin sonra sancısını böyle çekersiiz işte mustahakdir sizlere
Öne çıkan mesajlar