Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avusturyaya gitmis olan nasil vize alinir bilen?

matama

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

Ogrenciyim kardesimle beraber(oda ogrenci)

avusturyaya bayramda tatile gidelim dedik. Internetten hoteli falan ayarladim. Ucak biletleri falan okke.

Daha once hic bir schengen ulkesine gitmisligim yok amerikaya gittim daha once(kardesim hic yurtdisina cikmadi)

simdi daha once gitmis olanlariniz varsa nasil alinir bu ulkeden vize?

Buyuk elcigiligin internet sitesini bulamadim?

ne tur belgeler istiyorlar. Babam bir devlet kurumunda calisiyor. Benimde resmi olmayan kendi bir isim var. Yani babamin refaketinde gidicem ama iyi bir miktarda hesap cuzdaninda para gosterebilirim.

Acikcasi tamamen sebek gibi kaldim bilgisi olan varmi. Bir hafta tatil yapalim dedik insan kendini pakistandan gelmis kacak isci gibi hissediyor. Turla gitmedigimiz icin adam gibi bilgide alamiyorum. Internette yarim yamalak bilgiler var. Telefon acabilecegimiz bir yardim hatti rezervasyon hatti varmi bu buyukelciligin?

Ben universitede master yapiyorum, kardesim duz ogrenci.
Yardimlarinizi bekliyorum.

[Bu mesaj matama tarafından 03 Aralık 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 03 Aralık 2005 05:20 tarihinde demiş ki:
ya niye almanyaya gidiyorumki ben avusturyaya gidicem

ne isim var almanyada:)

ben kayak merkezine gidicem 300km uzatir yolumu almanya:)

isin su almanyada avrupaya herangi bi avrupa ulkesinden vize aldiginda istedigin yere gidiyosun vize gerekmiyo kontrol etmiyorlar yani.. Ben en yakin olan yer olarak almanyayi gosterdim ve bildigim kadariyla avusturya okadar kolay vize vermiyo galiba...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ilk önce vizeyi alıp sonra uçak biletlerini ve otel işini halletseydiniz. Çünkü 3 ay sürebilir vize işlemi. Yalan olabilirsin. Vize için direk avusturya konsolosluğunu bulup, görüş.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

bak herhangi bir schengen ülkesinden alacağın vizeyle bu ülkelerin hepsine girebiliyorsun. sadece türkiyeden hollandaya gidiosan sırf hollanda vizesiyle girebiliosun. onun dışında belçika veya almanyadan girersen hollandaya başka bi schengenle girebiliosun.
avusturya da bildiğim kadarıyla böle hollandadaki gibi bir puştluk yok. bildiğim kadarıyla en kolay schengen'i fransa veriyor. ama illa kolay ve kısa olcak diye fransadan alırsan kolpadan uçak bileti ve orada kalacağın otelde rezervasyon göstermen gerekir. eğer böle şeylerle uğraşmak istemiyorsan direkt avusturya konsolosluğuna başvur. senden yüzde 95 ikinizden öğrenci belgeleri, tatil sigortası(bazı hayat sigortaları kapsar) ailenizin iş bilgileri, ikametgah tarzı şeyler isteyeceklerdir. konsolosluğunn duvarında genelde istenen belgeler yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...