Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camide seks skandalı -lol-

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Siyasette sömürüyorsunuz zaten ulan bari bunu yapmayın. yuh insansılar.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 02 Aralık 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
besmeleyle mi baslamis yoksa direk onsevisme mi?!

lol huahuz, ayrıca eklemek istiyorum:
vay anasını sayın seyirciler[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bi hoca varmış.Köyde kızın birine aşıkmış.Ama o kızı başka biriyle evlendirmişler yeni evli çiftin evleride caminin yanındaymış.
Ama hoca hala kızı seviyomuş kesişiyolarmış arada bir ama kız evli... Hoca bi gün ezan okurken minareden aşşa bakmış yeni evli çift evlerinin terasında oturmuşlar yemek yiyolar.Hoca neyse ezanı bitirmiş gitmiş adamın evine.Adamı çağırmış. " ulan kafir ben orda ezan okuyom sen karınla terasta düzüşüyon" demiş.
-Ya hoca sen ne diyon biz yemek yiyoduk demiş.
Hoca'da; valla gözlerime mi inanıcam sana mı inanıcam demiş.Madem öyle gördün çık bak bakalım minareye ben terasta yemek yiyim nası görünüyo demiş...[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

said:
q33, 02 Aralık 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
bunu yapanlar Camii'ye saygısızlık yapmak için yapıyor yalnız,emin olun bu İslam dünyasında olay yaratsın veya skandal olsun diye yapılmış birşey..

hehehe bunuda Amerikan emperyalizminin bi oyununa bağladın ya helal.:))
Sapık imam kan bi yerine toplanmış ve zıvanadan çıkmış işte imamın şahsi şovu bence başka anlam aramamak lazım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...