KONUR_ALP Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 1 heller peşinde 4 warrior koşuyoruz ben haric diyer 3 kişi belirgin bir mesafedeki heller a vurabiliyor ama ben nekadar denediysemde dibine girmeden vuramıyorum bu bir hilemi yoksa bilmedigim bir combo mu ?[signature][hline]************************** * Server : AresX * char : warrior blade master * level : 6x **************************
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hile değil. Oyundaki bir bug. Ama hile olarak sayılıyor. Glitch. Yani kare atlatıyor bir andan hızlı koşmuş gibi oluyor ve sana vuruyor olay bu. Eğer filmini çekip gme yollarsan banlar. 1 hafta ban alıyor bunu yapanlar. Bakınız Dereque asdadadadsasdad[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
dereque Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 iyiymiş[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 195k NPs
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: dereque, 03 Aralık 2005 18:40 tarihinde demiş ki: iyiymiş Peki...pfff[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya bu glitchtingi bnde yapmak istyrm bir asianaı kovaliyorum adma haliyle hizli leg cuting vursam durdurcam ama kaçiyor işte ben nasıl ona uzaktan glitching taktigiyle vurabilirm?
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: ozkancab, 03 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: ya bu glitchtingi bnde yapmak istyrm bir asianaı kovaliyorum adma haliyle hizli leg cuting vursam durdurcam ama kaçiyor işte ben nasıl ona uzaktan glitching taktigiyle vurabilirm? Kullanma dostum... Legal değil... Yakalanırsan ceza alırsın... Ayrıca glitchle rogue yakalamak warrior ile çok zor. Ligth feet rulaz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
dominik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Anlat bilinç tam anlatta bunu yapmayan kalmasin..yapin sizde diezdede kac tane warrior banlandi bu yuzden ole gm le falan konusamazsan 1 haftada da zor actirirsin bani.ornek homeric 1 aya zor actirmisti bani.
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 lol? Dereque' in yaptığı "speed glitching" bu konuda bahsettiğinz şey ise sadece frame den kaynaklanan bir hata. Özel bir cheat, glitch veya jingling değil. Daha önce de çok kez açıkladım. Siz darbeyi yedikten sonra, arkanıza baktığınzda sanki 35 metre öteden vuruyormuş gibi oluyor. HAlbu ki bunun cheat ile bi ilgisi yok.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya bende hep yapmicam bir kez iki kez fln çok kıl odluğumda bir rogueye o zmn yaparım o kadar dikakt çekmem sanırım serverdaki +8 raptorlu abilerrden değilim bi arkadaş taş atiyosun fln dedi ama pek detayına girmedi
Öne çıkan mesajlar