Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kum Torbası Ankarada Nerden Alınır?

Stifler

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/view.php?id=40279
eskiden konusulmuş ama 1 yılı geçtigi için mesaj atılamıyor..

Vurup vurup sinirmi atmak istiyorum her sabah..nerden bulurum ankarada?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

Koca patinin hepsi ankaralı değilki jnms :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

Migros,armada falan filan gibi yerlere bak,oralarda ki spor mağazalarında vardır büyük ihtimal.
maltepe pazarına bak(çok eskiden görmüştüm,şu an için birşey diyemem)
bahçeliye bak.

ayrıca arkadaşım,istanbullu olan :-P,çık Ankara'yı 45 dakika'da dolaş(her yeri) sana 1,5 iskender + cola + tatlı , cihan kebab'dan

Tabi şimdi sen cihan kebab'ıda bilmezsin :-P[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chagy, 03 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
ayrıca arkadaşım,istanbullu olan :-P,çık Ankara'yı 45 dakika'da dolaş(her yeri) sana 1,5 iskender + cola + tatlı , cihan kebab'dan

Tabi şimdi sen cihan kebab'ıda bilmezsin :-P

Eheh aslında alınmaya gerek yok. Yok da... Cihan Kebap nerede? Selanik caddesinde.. Hem öyle güzel yer de değil hani..
İstersen şöyle yapalım biz;
Arjantinde QuickChina yapalım yemek yiyelim, sonra Köroğlu caddesine iner Karaf'ta üzerine balık falan atar demleniriz hafiften..
Yok sen Bilkent tarafında oturuyorsan, Mezzaluna ve Wine House ikilisini tavsiye ederim... Sonra da Tuzlama işkembe içmeye Beykoz'a gideriz, Çankaya'ya...
Cihan Kebap falan hikaye beah.. Ama gelirsem Ankara'ya (ve geldiğimde hala açıksa buraları) gideriz yeriz valla..

edit:yok ayar falan değil valla. Çat pat biliriz ankarayı.. Alınganlık oldu hafiften (%5 falan!) =)[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 03 Aralık 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 03 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
said:

Eheh aslında alınmaya gerek yok. Yok da... Cihan Kebap nerede? Selanik caddesinde.. Hem öyle güzel yer de değil hani..
İstersen şöyle yapalım biz;
Arjantinde QuickChina yapalım yemek yiyelim, sonra Köroğlu caddesine iner Karaf'ta üzerine balık falan atar demleniriz hafiften..
Yok sen Bilkent tarafında oturuyorsan, Mezzaluna ve Wine House ikilisini tavsiye ederim... Sonra da Tuzlama işkembe içmeye Beykoz'a gideriz, Çankaya'ya...
Cihan Kebap falan hikaye beah.. Ama gelirsem Ankara'ya (ve geldiğimde hala açıksa buraları) gideriz yeriz valla..

edit:yok ayar falan değil valla. Çat pat biliriz ankarayı.. Alınganlık oldu hafiften (%5 falan!) =)

Bilkent uzak kaçar,ama arabayla geliyorsan sorun yok :-P,
Bahçeli'de oturuyorum,gel bi,önce bahçeli yaparız,Cihan yerine Edesa olur,zaten daha iyi cihan'dan.

tabi sen simdi Edesa Kebab'ı da bilmezsin :-Ppp

not : baktım cihan'ı bilion,şansımı deneyip kıvırıyorum çaktırma :p [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail

[Bu mesaj chagy tarafından 03 Aralık 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Migros,armada falan filan gibi yerlere bak,oralarda ki spor mağazalarında vardır büyük ihtimal.
maltepe pazarına bak(çok eskiden görmüştüm,şu an için birşey diyemem)
bahçeliye bak.

ahahah İş yerimin yaynında
[signature][hline][b]Sagopa .../

[Bu mesaj Aykan tarafından 03 Aralık 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...