Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=40279 eskiden konusulmuş ama 1 yılı geçtigi için mesaj atılamıyor.. Vurup vurup sinirmi atmak istiyorum her sabah..nerden bulurum ankarada?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 TIKLAYIN mesela boyle guzel ve ucuz bişeyi nerden bulurum ankarada??[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 abi uykulu uykulu kum torbasını kum çuvalı diye okudum noluyo lan diye girdim topice[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilen de yok mu yaf? acil vurmam gerekiyo[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oba pati ilk defa bi konuyu bilmiyo yani??[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 armada'da görmüştüm. orayı bi dolaş istersen.[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Böle bişeyim olsaydı harbi ii sinir atardım...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 koca patide bi kişimi yok bilen?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 istanbul için; kadıköy: kadıköy çarşı alt kat mağazaları Sirkeci; Doğubank etrafındaki bir sürü pasaj şeklinde söylenebilir... Ama Ankara?? Büyük ihtimalle Kızılay'da gezersen bişiler bulursun (Yaw zaten Ankara'da gidecek fazla bir yer yok, sen çık 45dakikaya kalmaz bulursun)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Koca patinin hepsi ankaralı değilki jnms :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Migros,armada falan filan gibi yerlere bak,oralarda ki spor mağazalarında vardır büyük ihtimal. maltepe pazarına bak(çok eskiden görmüştüm,şu an için birşey diyemem) bahçeliye bak. ayrıca arkadaşım,istanbullu olan :-P,çık Ankara'yı 45 dakika'da dolaş(her yeri) sana 1,5 iskender + cola + tatlı , cihan kebab'dan Tabi şimdi sen cihan kebab'ıda bilmezsin :-P[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tekrar sölemek olucak ama, armada'da kesin olarak var diye hatırlıyorum. akköprü migros alışveriş merkezi' nde de görmüştüm.oraları araştırmalısın. kızılay' da da ülkealan pasajında vardı bi aralar. oraya da bak bence:)[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kendin yapabilirsin. uygun kumaş bul içine deniz kumunu doldur. boşuna o kadar para vermene gerek yok : )[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ehehe uygun kumaş elini yırtsın deniz kumu taş gibi olup bileğini kırsın di mi çocuğun. ülkealan pasajında varsa vardır bu tip bişey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben bi ülkealana bakayım ozaman[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hatta bişey diicem gidip bulursan fiyatlara iyice bak da hangi tip kaç kilo boy falan var ben de almak istiyorum kaç zamandır, gelip buraya yazarsan çok memnun olurum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 taam jnmsssssssss yannız nezaman gidecegim pek belli olmas ..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya Stifler durduk yere benimde canımı çektirdin şimdi off...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: chagy, 03 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki: ayrıca arkadaşım,istanbullu olan :-P,çık Ankara'yı 45 dakika'da dolaş(her yeri) sana 1,5 iskender + cola + tatlı , cihan kebab'dan Tabi şimdi sen cihan kebab'ıda bilmezsin :-P Eheh aslında alınmaya gerek yok. Yok da... Cihan Kebap nerede? Selanik caddesinde.. Hem öyle güzel yer de değil hani.. İstersen şöyle yapalım biz; Arjantinde QuickChina yapalım yemek yiyelim, sonra Köroğlu caddesine iner Karaf'ta üzerine balık falan atar demleniriz hafiften.. Yok sen Bilkent tarafında oturuyorsan, Mezzaluna ve Wine House ikilisini tavsiye ederim... Sonra da Tuzlama işkembe içmeye Beykoz'a gideriz, Çankaya'ya... Cihan Kebap falan hikaye beah.. Ama gelirsem Ankara'ya (ve geldiğimde hala açıksa buraları) gideriz yeriz valla.. edit:yok ayar falan değil valla. Çat pat biliriz ankarayı.. Alınganlık oldu hafiften (%5 falan!) =)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 03 Aralık 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @dasaaa harbiden de çat pat biliomuşun ankara' yı, helal olsun valla:D[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: dasaaa, 03 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki: said: chagy, 03 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki: ayrıca arkadaşım,istanbullu olan :-P,çık Ankara'yı 45 dakika'da dolaş(her yeri) sana 1,5 iskender + cola + tatlı , cihan kebab'dan Tabi şimdi sen cihan kebab'ıda bilmezsin :-P Eheh aslında alınmaya gerek yok. Yok da... Cihan Kebap nerede? Selanik caddesinde.. Hem öyle güzel yer de değil hani.. İstersen şöyle yapalım biz; Arjantinde QuickChina yapalım yemek yiyelim, sonra Köroğlu caddesine iner Karaf'ta üzerine balık falan atar demleniriz hafiften.. Yok sen Bilkent tarafında oturuyorsan, Mezzaluna ve Wine House ikilisini tavsiye ederim... Sonra da Tuzlama işkembe içmeye Beykoz'a gideriz, Çankaya'ya... Cihan Kebap falan hikaye beah.. Ama gelirsem Ankara'ya (ve geldiğimde hala açıksa buraları) gideriz yeriz valla.. edit:yok ayar falan değil valla. Çat pat biliriz ankarayı.. Alınganlık oldu hafiften (%5 falan!) =) Bilkent uzak kaçar,ama arabayla geliyorsan sorun yok :-P, Bahçeli'de oturuyorum,gel bi,önce bahçeli yaparız,Cihan yerine Edesa olur,zaten daha iyi cihan'dan. tabi sen simdi Edesa Kebab'ı da bilmezsin :-Ppp not : baktım cihan'ı bilion,şansımı deneyip kıvırıyorum çaktırma :p [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail [Bu mesaj chagy tarafından 03 Aralık 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: chagy, 03 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Migros,armada falan filan gibi yerlere bak,oralarda ki spor mağazalarında vardır büyük ihtimal. maltepe pazarına bak(çok eskiden görmüştüm,şu an için birşey diyemem) bahçeliye bak. ayrıca arkadaşım,istanbullu olan :-P,çık Ankara'yı 45 dakika'da dolaş(her yeri) sana 1,5 iskender + cola + tatlı , cihan kebab'dan Tabi şimdi sen cihan kebab'ıda bilmezsin :-P ahahah İş yerimin yaynında [signature][hline][b]Sagopa .../ [Bu mesaj Aykan tarafından 03 Aralık 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar