SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Elros, 07 August 2003 22:48 tarihinde demiş ki: Yaa evet uzatmayın konuya girelim bir kere 1-2 senede kirk gibi solo atmak olamaz çünkü sağlam bir gitar temeli ancak bir iki senede oturur. Ben 6 yıldır klasik gitar çalıyorum2 senedir falan elektro çalıyorum ama ben hala benim öğrendiklerim okyanusta bir denizdir yani ayrıca biri gibi çalmaktansa kendi tarzının olması daha iyi bir şey (son olarak biraz uçmayın arkadaşlar ben bile one'ın solosunu çıkartmayı her düşünüşümde tırsıyorum abi :D[hline]Elros Lúinwë Nevermind Bende klasikle başladım ve gerçekten klasikten sonra elektroya adapte olmak çok zor(ben beceremedim benim kazmalığım belki bilemem) Ama sen kendini korkutuyosun One gerçekten kolay tappingleri saymıyorum zaten o kadar altyapın varsa zaten 15 dakkada çıkartırsın merak etme :) asıl hızlı sololarda zor olan notaları ayırt etmek o kadar hızlı çalıyolarki bazen çıkartırken bi bakıyorum 2 3 nota atlamışım :)[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? freddy11, 30 July 2003 01:31 tarihinde demiş ki: heeeh Ç:) olurmu olmaz mı o hayvanın sana baglanması kı res ede bılın artık 1 haftada olur İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 media playerdan çalıp play speed ---> slow yaparsan daha rahat çıkarırsın dostum.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: DeamoN, 08 August 2003 16:59 tarihinde demiş ki: media playerdan çalıp play speed ---> slow yaparsan daha rahat çıkarırsın dostum.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Hmm gerçi ben kasetten dinliyorum ama iyi fikir sağol :) *kazaa ikonuna tıklar*[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? freddy11, 30 July 2003 01:31 tarihinde demiş ki: heeeh Ç:) olurmu olmaz mı o hayvanın sana baglanması kı res ede bılın artık 1 haftada olur İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben bi gitar çalarım çok feci çalarım çok yetenekliyim tüm soloları çok kolay atıyorum[hline]there is no dark side of the moon really, matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abi gitarım yok ama ciddi ciddi alıcam bi tane istanbuldan geliyorum 2 3 güne felan ne kadardır güzel bi gitar sizce 0 dan öğreniyorum o yüzden basit bişi olsun sonra iyisini alırız hesabı[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kermit klasik gitarla başlıcaksan. başlangıç gitarları 80m. civarlarında. ama kaliteli değiller. yani sen ilk başlayım sora iyisini alırım dedin die söledim.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yada ikinci el araştır o zaman 30 a falan bulabilirsin[hline]there is no dark side of the moon really, matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 tüketici gaztesi al. bak ordan...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 [s]birinci_ben 08 August 2003 21:28 demiş ki ben bi gitar çalarım çok feci çalarım çok yetenekliyim tüm soloları çok kolay atıyorum[s] hehe havamızı da atar mıyız :)[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Forum özürlü ben! işte yukarda! nasıl alıntı yapıyoruz hehe :lol: (harbi kendimi çömez hissettim yahu :D)[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Bende süper çalarım daha hiç yakalanmadım[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Zaten nickin bir kere Soulforged, çalmazsan ayıp olurdu Blind Guardian'a :)[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu arada belirtmeden gecemicem horacegoesskiing deli bas gitarcidir bilmeyenlere duyrulur.. ısrarla isteyiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar