Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bence Hendrix' i bu olaya karıştırmayalım. Hendrix' i yaşadığı zamana göre değerlendirmek en güzeli.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bence de[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: horacegoesskiing, 18 July 2003 14:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar berkley demek istemişler www.berklee.edu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu güzeldi =) berkley amerikanın en kötü unilerinden biri californiada galba berklee de efsane =)[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 berklee demek istemişim...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: metboy, 18 July 2003 14:04 tarihinde demiş ki: petrucci çok iyi çalıor olabilir. hatta bark lee den mezundu galiba ama kirk un bazı sololaırnı atamadığını master of puppets albümünü yorumlarken gördük. petrucci de öle bi mantık var ki benden başka kimse çalamasın der gibi yazmış bazı soloları örnek: fatal tragedy ve under a glass moon un bazı yerleri özellikle ard arda gelen sweepler[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had ya merak ettim hangi şarkıyı çalamıyo? ciddi ciddi mıçıyo mu yani[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 m.o.p un solosunu klavyeyle birlikte anca çalmayı başarmışlar hehee :p[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: metboy, 30 July 2003 12:16 tarihinde demiş ki: m.o.p un solosunu klavyeyle birlikte anca çalmayı başarmışlar hehee :p[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Abi olmaz öle şey yapmayın etmeyin master of puppetsin solosunu nası çalamaz ya çalan bi sürü amator gitarist var gerçi onlar azim yapıyo bunu çalcam diye ayrı....[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 mop ın orjinal solosu da iki gitarla çalınıyo birinin solo atarken arpej yapması birz imkansız oluyo.klavyeyi ikinci gitar olarak kullanmak çalamamaksa çalamamışlar...ki adamın yüzünde soloyu atarken bi kasış ifadesi yok, klavyeye bile bakmıyo genellikle.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bende var master of puppets dt video'su. Gayet de rahat çalıyorlar. Petrucci her zaman ki gibi put gibi ehe.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ya bahsettiğim mop un 1. solosu değil 2. olan zor solosu. 2. soloyuda çalan bir sürü gitarist var petrucci mi çalamıo diosunuzda. petrucci onu kaç kişinin önünde çalıo. hata yapmaması lazım. yoksa benim gibiler nihaha hata yaptı die dalga geçer. petrucci çalıor sora keyboard girior sora petrucci bitirior. bi daha izleyin.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellzoneRevengeR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: horacegoesskiing, 18 July 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Ha gitarı da iki haftada yerim o da apayrı bi konu.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Walla Ben de gitar çalarım ama normal beslenirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: metboy, 30 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: ya bahsettiğim mop un 1. solosu değil 2. olan zor solosu. 2. soloyuda çalan bir sürü gitarist var petrucci mi çalamıo diosunuzda. petrucci onu kaç kişinin önünde çalıo. hata yapmaması lazım. yoksa benim gibiler nihaha hata yaptı die dalga geçer. petrucci çalıor sora keyboard girior sora petrucci bitirior. bi daha izleyin.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin orda atışma yapmışlar hata değil hata olsa klavye o kadar çabuk kapatamaz,ayrıca dt de gayet sık yapıyo bu olayı son albümlerini dinlersen anlarsın her solo böyle.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 abi dt dinliorum zaten. son albümüde var. ama bi tane soloyu 2 kişi çalmaları garip değilmi. hadi kendi tarzları fln diceksinde. diğerlerinde nie yokta sadece 1 soloda var. hemde şarkının en zor yerinde niah :)[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 soloyu iki kisi beraber uyumlu atmak, tek kisi atmaktan daha zordur yanliz biraz dusunurseniz. Opeth mesela akustik gitarlari falan herseyinde, iki gitar i o kadar mukemmel kullanirki, size tek gitar gibi gelir. Dream Theater in guzel olan yonu, grubun 5 uyesinin de birbirine uyum icinde calmalari, ve gene de herbirinin kednine ait bir bolumu oldugu, onlarin disinda da cok guzel arka ciktiklari. Muzigi tek enstruman olarak dinlemeyin, bazen grup uyelerinin uyumu da cok onemli olabiliyor. ve bence DT de klavye ile gitar in uyumu cok onemli bir sey.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dt nin uyumu harika. bişi demioırum. sadece petrucci nin bi solosunu tartışıorum. 1 den 10 a kadar sayarken. a:1, 2, 3, 4 b:5, 6, 7, 8 a:9, 10 a nın yaptığı iş azaldı mı çoğaldımı. 8 i duyduktan sonra 9 diycek. tabi o soloyu girmek 1-10 saymak tan daha zor. o ayrı :p[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Delanoresse, 30 July 2003 16:44 tarihinde demiş ki: ...rudess gibi bi kralin petrucciyle soloyu paylasmasi tadindan yenmeyen bi olay be[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" +6:00[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 DT hakkında tek diyebiliceem kötü şey, myungın sesinin çıkmaması. Adam YARDIRIYOR ARKADAŞ! Ama ses sistemi lazım sesi duymak için.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Delanoresse, 17 July 2003 23:01 tarihinde demiş ki: madem gencligin aklina takilmis hemen soyleyelim, yetenekten cok azim lazim.. gunde 5 dk calip kizlara haftada 10 saat gitar caldigini anlatan tipler yapamaz bunu. gunde 4 saat calis 1. sene icinde fade to black, nothing else matters vs. gibi daha agir tempolulari rahat calman lazim insan evladiysan, 2. sene icinde de creeping death vs.[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" Abi fade to black yavaşmı????????????? 4 yıldır gitar çalıyorum 3 sene klasik çaldım gerçi 1 senedir metal çalıyorum daha fade to black i yeni yeni çalabiliyorum(1 aydır flan) ki ben yeteksiz olduğumu düşünmüyorum[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ehe ben 1,5 senemi doldurmadım daha fade to black i solosu hariç kendim çıkardım ve gene sonundaki solo hariç çok rahat çalıorum, vaiden for the love of god çalıorum gene solosu hariç..zaten vainin solosunu atarsam bitirmişim işi..fade to black in solosunu da 3 aya atarım.[hline]Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Her calisin farki vardir. Kendini kasarsan istedigin herseyi calarsin, ancak bu ezbere olur, amator olur. Asil gitaristlik olayi teoriden kapmak. 2-3 senede calinan sololar bir farklilik yapmaz. Bende zamaninda metallica sololariyla millete hava atmaya calisirdim, ancak asil gitarisligin kasmakla degil teoride oldugunu anladim. Guzel beste yapmak, hizli calmakdan cok ama cok daha onemli. Bakin Opeth'e, adamlarin kac tane hizli solosu var? nerdeyse yok. yani bu nedenmiki adama 'aha bu adam kotu gitarist?' demek?[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Gerçekten hız hiç önemli değil. Bakın David Gilmour' a. "Shine on you crazy diamond" diyorum başka bir şey demiyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Hız tabii ki de çok önemli ya. Allah allah. Çok hızlı olabilmek lazım. Hep hızlı çalmak zorunda diilsin ama hız çok önemli.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Eğer ortada 12-13 dakikalık bir şarkı varsa ve bunun büyük bir kısmı enstrumantel ise ve bu şarkıyı senelerdir insanlar hala o ilk dinlediklerinde aldığı keyfi yaşıyorsa gerisi boştur. Önemli olan böyle bir şarkı yapabilmektir. Ki yukarda adı bile geçmeyen ama bunu başaran birçok gitaristte mevcuttur.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Baalzebul, 01 August 2003 09:29 tarihinde demiş ki: Gerçekten hız hiç önemli değil. Bakın David Gilmour' a. "Shine on you crazy diamond" diyorum başka bir şey demiyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz aynen...[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar