muzcu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 beyler biraz abuk olcak ama çatlıcam. str8 parfum müdür nedir bunun bi reklamı varya. hani hatunu arabaya atıo (hatun da çölün ortasında beklio) sonra araba yoldan çıkıo hız kaybetmio da, köy yerinde işi olmayan kaldıracın ucundaki köyde işi olmayan dev aynaya çarpıo kırıp geçio felan. işte o reklamdaki parçanın ismini bilen varsa bi ö.m veya burda yollasın. mod arkadaşlar da kalabalık olcaksa bunu silsin :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Aha! Ben de bunu soracaktım... Ama yanlış yere açılmış sanki[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aynen ben de merak ediyordum. iyi oldu sorulması.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 up. bilen varsa lütfen...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar