b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Darüşşafaka Lisesi'nin orkestrası olan Handmade adlı grubumuzun ilk bestesidir :D Ben grubun lead gitaristiyim.. bu şarkının ilk hali eklenecek ve düzeltilecek şeyler; söz klavye solo düzeltilecek bi iki nota kayık şarkının sonuna nakarat koyulacak 4 defa.. evet dinleyin yorumlarınızı bekliyoruz :D imkansızlıklarla kaydımızı yapan ve çok güzel yapan Hakkıcan'a teşekkürü borç biliriz :D Tıkla[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? [Bu mesaj b1vRiP tarafından 25 Kasım 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 elinize saglik kayitlari dinledikce daha iyilerini yaparsiniz bence sadelik guzelliktir lafini unutmayin beste ve kayitlarda[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz :([signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
agrian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet beste güzel olmuş...ama klavye de eklerseniz klasik rock parçalarından biri olmaktan çıkar besteniz..böle başta strings fln güzel gider:) (anladın sen bivrip:))[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Güzel olmuş da bikaç parçadan biraz arak yapmışsınız farklı farklı yerlerde :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bile bile bi arak yok ama öyle çıkmışsa hehe elimizden gelen bişi yok ya çok çabuk ortaya çıkan bi parça o aralar dinlediğimiz bi şeyin etkisinde olabiliriz ama bilinçli olarak bişi yok :) ps:anladım agriancım sen önce klavyeni al adam gibi strings sesi çıkar öyle bıdıbıdı olmuyo tamam mı? :D[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? [Bu mesaj b1vRiP tarafından 26 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Draven Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Gitarlarin akorlari bana cok garip geldi, bilerekmi yoksa bir yanlislikmi var? Ozellikle distortionli kisimlar.
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nası yani nası bi gariplik var uyumsuzluk mu?[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dur ben bu konuyu bi favorime alimde yarına dinner bişeler yazarım bende iyi sabahlar :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hoş bi intro olmuş,çok güzel :) Davulcu girdikten sonra biraz koşmuş ama :) Draven gitarın akorlarında bişey yok aslında ama gitarın akordu bozuk :D oyüzden biraz kulak tırmalıyo.Ama hoş kayıt,güzel çalışma,ortaya bişeyler çıkarmak çok güzel,zamanla daha ileriye gidersiniz diye düşünüyorum,beğendim :) başarılarınızın devamını dilerim :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 genel olarak güzel de baştaki gitarın yaptığı bendler rahatsız etti biraz gerisi güzel olmuş hele sondaki solo çok hoş edit:bu arada o solonun son notası da aynen rahatsız etti :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [Bu mesaj shapshal tarafından 27 Kasım 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kayıtla çok kasamadık o yüzden bazı hatalar var evet hem bu daha ilk çalışma olsun o kadar :) kayıdı şöyle yaptık önce bateriyi kaydettik bu sırada önceden çaldığımız hücum kayıdı bateriste dinlettik daha sonra amfi önüne koyduğumuz bi mikrofonla tüm gitarları kaydettik okulun yatılı olması ve kısıtlı zamanımızın olması çok çalmamıza fırsat vermedi eleştirileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim :)[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 çok ritm kaçırmışsınız. iyi bir davul ve vokalle çok hoş bir şarkı olabilir halbuki.
Öne çıkan mesajlar