Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Handmade'in ilk bestesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darüşşafaka Lisesi'nin orkestrası olan Handmade adlı grubumuzun ilk bestesidir :D
Ben grubun lead gitaristiyim..

bu şarkının ilk hali
eklenecek ve düzeltilecek şeyler;
söz
klavye
solo düzeltilecek bi iki nota kayık
şarkının sonuna nakarat koyulacak 4 defa..

evet dinleyin yorumlarınızı bekliyoruz :D

imkansızlıklarla kaydımızı yapan ve çok güzel yapan Hakkıcan'a teşekkürü borç biliriz :D
Tıkla[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?

[Bu mesaj b1vRiP tarafından 25 Kasım 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet beste güzel olmuş...ama klavye de eklerseniz klasik rock parçalarından biri olmaktan çıkar besteniz..böle başta strings fln güzel gider:)
(anladın sen bivrip:))[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
bile bile bi arak yok ama öyle çıkmışsa hehe elimizden gelen bişi yok
ya çok çabuk ortaya çıkan bi parça o aralar dinlediğimiz bi şeyin etkisinde olabiliriz ama bilinçli olarak bişi yok :)

ps:anladım agriancım sen önce klavyeni al adam gibi strings sesi çıkar öyle bıdıbıdı olmuyo tamam mı? :D[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?

[Bu mesaj b1vRiP tarafından 26 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dur ben bu konuyu bi favorime alimde yarına dinner bişeler yazarım bende iyi sabahlar :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
Hoş bi intro olmuş,çok güzel :) Davulcu girdikten sonra biraz koşmuş ama :) Draven gitarın akorlarında bişey yok aslında ama gitarın akordu bozuk :D oyüzden biraz kulak tırmalıyo.Ama hoş kayıt,güzel çalışma,ortaya bişeyler çıkarmak çok güzel,zamanla daha ileriye gidersiniz diye düşünüyorum,beğendim :) başarılarınızın devamını dilerim :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
genel olarak güzel de baştaki gitarın yaptığı bendler rahatsız etti biraz gerisi güzel olmuş hele sondaki solo çok hoş
edit:bu arada o solonun son notası da aynen rahatsız etti :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu

[Bu mesaj shapshal tarafından 27 Kasım 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kayıtla çok kasamadık o yüzden bazı hatalar var evet hem bu daha ilk çalışma olsun o kadar :)
kayıdı şöyle yaptık önce bateriyi kaydettik bu sırada önceden çaldığımız hücum kayıdı bateriste dinlettik
daha sonra amfi önüne koyduğumuz bi mikrofonla tüm gitarları kaydettik okulun yatılı olması ve kısıtlı zamanımızın olması çok çalmamıza fırsat vermedi
eleştirileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim :)[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
  • Yeni Oluştur...