EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu arada daha asıl patch'i almadık galiba çünkü station forumlarında 20mb fln olacak deniyor.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ha ok ben zatı yukarıdakı adresten okuduydum zatı, yanlıs hatırlamıyosan orada bh ve commando damagelerı arttırldı dıodu comm soran arkadas adresten kontrol etsın, bh tan emınınde commando yu tam bılemıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 "Beware of Lord Nyax on Corellia!" kim bu adam rebel mi imp mi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu arada ne commando ile ilgili nede bh ile ilgili bir yazı göremedim??[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Pets can now attack creature lairs. bu super olmuş güçlü yaratıkların yada mobların oldugu lairlara saldırmaya tırsıyodum bazen :) ya tam ateş ettigimde peace yapamadan bişey çıkarsa diye artık odun düşünsün onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 İlginç..benim patch 3dk sürdü,ama dün gece yarisi 20dklik bir patch indirmiştim acaba bu pacth o mu?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Increased power of bountyhunter/commando moves damage deilmis , ama sanki ilk okudugum da aklımda ole gibi kalmıs yani ne bilim kosup oynamanin gucu nıe arttırılırkı dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 BH ların gucünün azaltılması lazım hatta,nedir o koş koş eye shot,koş koş eye shot...[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ole deme bızımde bı gucumuz olmalı dımı ama, bh olduktan sonra baska bısı olmak ıcın gram skill kalmıyo anca 1 2 level medıc o da sıfa nıyetıne [Bu mesaj sadATS2 tarafından 13 August 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 prd :) [Bu mesaj sadATS2 tarafından 13 August 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Zaten pistoleer+bh olduktan sonra medic olayina ihtiyacin olmuyor pek :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ole de yinede kalabalik bir grup daldıgında toparlanmak ıcın ıhtıyac oluyor, sonra medıc centera gıdıp beklemek cok zevksız bısı. ayrıca hepınızın bıldıgı uzere dovus esnasında stımpack sayesınde hayatta kalabıldıgıum cok an oldu. o yuzden gonlumdekı yerı ayrı vazgecemem ben ondan gıbı gelıyo, aslında bıraz daha yeterlı xp olsaydı, smugler da olmayı ısterdım, skıller arttıkca sılahlar da su gıbı cond akıtıyor, 3 gun once aldıgım fwg nın kondısyonu 64'E indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 serverların bazıları açılmış eclipsete açılmak üzere(sanırım).[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 renkler allak bullak olmuş.gurreckimi kullanamıyorum.craftingde güzel bir değişiklik var.daha kumar makinalarını göremedim.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar