Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözünüz aydın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada daha asıl patch'i almadık galiba çünkü station forumlarında 20mb fln olacak deniyor.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
ha ok ben zatı yukarıdakı adresten okuduydum zatı, yanlıs hatırlamıyosan orada bh ve commando damagelerı arttırldı dıodu
comm soran arkadas adresten kontrol etsın, bh tan emınınde commando yu tam bılemıyom.
Mesaj tarihi:
Pets can now attack creature lairs.

bu super olmuş
güçlü yaratıkların yada mobların oldugu lairlara saldırmaya tırsıyodum bazen :) ya tam ateş ettigimde peace yapamadan bişey çıkarsa diye

artık odun düşünsün onları
Mesaj tarihi:
Increased power of bountyhunter/commando moves

damage deilmis , ama sanki ilk okudugum da aklımda ole gibi kalmıs yani ne bilim kosup oynamanin gucu nıe arttırılırkı
dimi.
Mesaj tarihi:
ole deme bızımde bı gucumuz olmalı dımı ama, bh olduktan sonra baska bısı olmak ıcın gram skill kalmıyo anca 1 2 level medıc o da sıfa nıyetıne

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 13 August 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ole de yinede kalabalik bir grup daldıgında toparlanmak ıcın ıhtıyac oluyor, sonra medıc centera gıdıp beklemek cok zevksız bısı. ayrıca hepınızın bıldıgı uzere dovus esnasında stımpack sayesınde hayatta kalabıldıgıum cok an oldu. o yuzden gonlumdekı yerı ayrı vazgecemem ben ondan gıbı gelıyo, aslında bıraz daha yeterlı xp olsaydı, smugler da olmayı ısterdım, skıller arttıkca sılahlar da su gıbı cond akıtıyor, 3 gun once aldıgım fwg nın kondısyonu 64'E indi.
Mesaj tarihi:
renkler allak bullak olmuş.gurreckimi kullanamıyorum.craftingde güzel bir değişiklik var.daha kumar makinalarını göremedim.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
  • Yeni Oluştur...