EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 artık ama ch olmayanlarda pet kontrol edecekmiş ama her peti değil.sadece belli türleri kontrol edecekmiş.biz ch kastıktan sonra çıktı.ne diyim hayırlı olsun :) "Creature handlers will be able to transfer pets to non-creatureHandlers. The non-creature handlers will not be able to train the pet new commands, but they will be able to store them, call them, and issue any commands that the pet already knows. Note, only certain types of creatures, all fairly low level, can be controlled by a non-creature handler." bu arada dünya kadar mesleği düzenlemişler commandolara birşey yok yine.bu gidişle bh olucam valla.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 August 2003 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eheh tam zamnında ch vermeyi dusunuyordum bende iyi olmus...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 atat'li savaşlar olucakmış!!!!!! oha şu yeniliklere bak devrim yapıyor adamlar resmen. bakınız bir değişik yenilik daha "Control of static factional dungeons now affects the status of control of the Galaxy in the Galactic Civil War. - The number of player-built factional HQs on the map now affects control of the Galaxy as well. - The side that is winning in the Galactic Civil War conflict gets a 15% bonus to all earned XP. - The side that is losing in the Galactic Civil War gets a 30% discount on the cost of all faction perks. - Reduced the cost of factional perks to compensate for the slower gain rate for faction points."[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 August 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 aciklama nerede yapildi swg de rastlamadim dikkat mi etmedim yok sa baska yerden mi okudunuz bilgi lutfen detaylara bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 client aç orda yazıyor "As you know, Lok is a dangerous place. We've even heard rumors of a town terrorized by Kimogilas..." Burayı bulmak Dark Legion'a düşer :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 August 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Stromtrooper armordan sonra alacağım ilk şey bir AT-AT olacak :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 isteyim mumkun deel baska kaynak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hadi beyler kumara "Gambling: - Added slot machines and roulette to hotels and some cantinas. - Adding gambling commands: /joinGame, /leaveGame, & /bet"[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ok buldum bu arada yuh o da mi aliniyor iyi fp ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 atat alınamıyor olabilir :( "There are battles that now contain AT-ATs." çünkü sadece burda yazıyor atatlerin olduğu grupla yapılan görevlerle ilgili "Group mission rewards have had their range extended from 64m to 200m. this means that to receive part of a mission reward, group members must be within 200m of the player that took the mission at time of completion"[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 August 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 "Emperor now sends you to see Vader" Emperor'ı buldukta Vader kaldı :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Evet beyler Enaxa amcanizin dukkani iflasi ceker , cuku kumar girdi memlekete yandim beni araya artik slot machine lerin basinda bulabilir kaznadigim creditleri harcamakla mesgul olucam :( . NOT : Kumar kotu seydir aman diyim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 sizi bilmiyorum ama bu yeniliklerle içim kıpır kıpır oldu sevindirik oldum server açılsada girsem diyorum :) *!Kıpır Kıpır*[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 August 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 SOE yi tebrik ediyorum,artık tam dengeler sağlandı,ve de loot sorunu çözüldü!!(Bugun Lok avına gelmeyen Vader gibi olsun)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 commandolara birşey yapılmamış.kınıyorum ben. *!Kın*[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ne zamana acılır ki serverlar?[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: codmaster, 13 August 2003 15:44 tarihinde demiş ki: Bugun Lok avına gelmeyen Vader gibi olsun[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Ben gelemem Slot Machine lerle randevum var :([hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 4 saat lik bir down yani bizim saatle 17:30-18:00 gibi acilir.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu arada vader'ın nesi var filinta(böyle mi yazılıyordu) gibi delikanlı :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 August 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bir seyi yokta gece onu gormek istemezdim evime giden yolun kosesinde mesela ;)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 amma cok sey degısmıs yahu hele su tusken olayı kafamı bayaa bozdu adamlar dupeduz yıyosa gelın bakalım dıolar zaten ıyıce zorlastırmıslardı, ya bı rebel base tatooine ye tasınmı ne gusel bu aksam corellia ya gıdecektım ben tobe tobe ısın yoksa yerını bul sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/recent_test_updates.jsp?page=In%20Testing client taki yer kucuk bakın burda geniş geniş yazmışlar daha rahat okuması[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 update ne kadar surdu beyler yapabildinizmi aksam bide 2 saat onu beklemeyek yanlısmı okudum bh ve commando damageları yukseltıldı demıyomuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bh ve commando ile ilgili birşey göremedim ben??[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 avları biraz daha erken yapsanız olmazmı[hline].......... Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar