Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ultimayi indirebilecegim bir site varmi ? Mumkunse aos..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 http://downloads.ign.com/objects/569/569700.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Oradan artik indirilmiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kazaayı denedınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 özelden yazdım adresi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yahu neden ozelden yazarsın sımdı bunu anlamam, buraya yazda baska ısteyen varsa oda yararlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 evet ya, ben de aynı fikirdeyim, niye özelden yazdın ki? isteyen yararlansın işte[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ok... http://163.152.44.229/uo/data/aos.zip Age of Shadows http://163.152.44.229/uo/data/lbr.zip Lord Blackthorn's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Kazaada yok yani bana ras gelmedi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Aos.zipi cektim icinde bi aos.lcd bide aos resmi var ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Resmi olarak kampanya bittiği için AOS'u artık download etmeniz biraz illegal oluyor :) Ama osi kullanıcısı olduğun ve ea arkadaşınızdan cd'yi borrow edebilirsiniz dediği için kazaa emule veya filemirrors.com dan arattırabilirsin :-)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Pierre, 13 August 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Aos.zipi cektim icinde bi aos.lcd bide aos resmi var ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz[hline] .LCD Uzantısını açmak için winiso adindaki program gerekiyor. www.winiso.com ve doğal olarak crack'ı. Winiso indirip crackladıktan sonra aos.lcd dosyanı winiso ile birlikte aciyorsun ve icindeki dosyalari bir dizine extract ettikten sonra setup.exe yi acarak AoS 2D/3D yukluyorsun.[hline]Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Crack'ini nereden bulabilirim ?[hline] [Bu mesaj Pierre tarafından 13 August 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Winisonun crackini buldum ve Ultimayi yukledim su an oynuyorum herkese tesekkurler.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar