Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satranç

Astarmos

Öne çıkan mesajlar

oynarım severim bi kere bi turnuvaya gitmiştim her turnuvada birinci olan bi eleman vardı saatine bastı ama tam basamadı hala onun saati işliyodu duşunuyomuş gbi yaptım onun zamanı bitti yendim[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende biliyorumda fazla oynamadım... Geçen sene okul turnuvasına girmiştim bitek 2. tura atlıyabilmiştim, bu sene girmicem(millet çok cıvıyo:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kanix, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
ulen satranca laf yok...

bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir

Bunun babanla olan ilişkisini kavrayamadım ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

babasından taktik alıyordur? o_O :p[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!

[Bu mesaj Eshevar tarafından 01 Aralık 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kanix, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki:bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir
hehe bu durumlarda sen git baban gelsin denir.

yahoo'da oynayabilirsiniz, kendi capinizda turnuva yapin iste.. sonra sonuclari yazarsiniz.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ulen satranca laf yok...

bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir

Ulen
Sen git baban gelsin o zaman..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 yaşımda öğrendim yahoo da ara wererek oynuyorum mynet fln tırt geliyo bayaa
yahoo da bi eleman wardı dedi ben program kullanıyorum
ben de farketmez dedim ben de kullandım fakat benim prg yenildi 2.maçta ben oynuycam dedim güldü fln
bu sefer yendim
1 kere bir turnuvaya girdim ama acemi idim
turnuva tecrübem pek yoq ama oynarım iddialıym fln diyenler genelde çoban matı öğrenip herkezin yiyceğini sananlar oluyo
biraz unuttum ama birazdan kastım eskisi gibi bi anda 5 hamlelik mat çıkmıyo süre kullanamıyorum kaykay ile kaza geçirdim kafa travması fln 1 hafta bilinç kaybı ohoo roman gibi benim hayatım istiyen satranççı arkadaşlar yahoo messenger [email protected] ahan budur ztn bi satranç oynuyom yahooda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 01 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
ulen satranca laf yok...

Bunun babanla olan ilişkisini kavrayamadım ?

ya bırakın adam babasıyla gurur duyuyo paylaşmış ne var bunda
sen git baban gelsin falan ayıp oluyoya biraz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...