Astarmos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bileniniz var mı??? bu arada bir takımda olan var mı???[signature][hline]USE THE FORCE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 satrancı mı? evet ben biliyorumda burayla ne alaksı var yoksa tarhini mi istiyosun?[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 biliyorum amatörce oynuyorumda ne soruyosun ne merak ediyosun futbol nedir gibi olmuş biraz sorun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 walla o kadar istedim bi turlu örenemedim.. sadece piyon ve atı biliom o kadar..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 anladığım kadarı ıle arkadas pati de satranç oynayanlarla tanışmak ıstıyor :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Zamanında 2 sene önce felan bıraktım..O zmna kadar Kadıköy 2.liği Hatay 3.lüğüm fln vardı..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Amatör olarak oynamaktayım, vezir favori taşımdır, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iddalıyım.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II [Bu mesaj Fistan tarafından 01 Aralık 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kaybedincede, önemli olan katılmaktı önümüzdeki maçlara bakıcaz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 oynarım severim bi kere bi turnuvaya gitmiştim her turnuvada birinci olan bi eleman vardı saatine bastı ama tam basamadı hala onun saati işliyodu duşunuyomuş gbi yaptım onun zamanı bitti yendim[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Her ne kadar "cool" otoritelerce geek oyunu olarak nitelendirilse de sevelim,koruyalım.. Satranç sux:D[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ulen satranca laf yok... bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bende biliyorumda fazla oynamadım... Geçen sene okul turnuvasına girmiştim bitek 2. tura atlıyabilmiştim, bu sene girmicem(millet çok cıvıyo:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: kanix, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ulen satranca laf yok... bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir Bunun babanla olan ilişkisini kavrayamadım ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 babasından taktik alıyordur? o_O :p[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! [Bu mesaj Eshevar tarafından 01 Aralık 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 patiden çıkıcak rakiplerim için önceden bi moral bozukluğu yaratıyım dedim ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 satrancı bırakın hep beraber go oynayalım[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: kanix, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki:bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir hehe bu durumlarda sen git baban gelsin denir. yahoo'da oynayabilirsiniz, kendi capinizda turnuva yapin iste.. sonra sonuclari yazarsiniz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Satranç gibisi var mı yaa. Orta okulum satrançla geçti lisedede aynen devam. Ama ünide satranç matranç kalmadı :lol:[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: kanix, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ulen satranca laf yok... bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir Ulen Sen git baban gelsin o zaman..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Genlerden geçmiştir olum. Bilmiyonuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sk8ordie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben 6 yaşımda öğrendim yahoo da ara wererek oynuyorum mynet fln tırt geliyo bayaa yahoo da bi eleman wardı dedi ben program kullanıyorum ben de farketmez dedim ben de kullandım fakat benim prg yenildi 2.maçta ben oynuycam dedim güldü fln bu sefer yendim 1 kere bir turnuvaya girdim ama acemi idim turnuva tecrübem pek yoq ama oynarım iddialıym fln diyenler genelde çoban matı öğrenip herkezin yiyceğini sananlar oluyo biraz unuttum ama birazdan kastım eskisi gibi bi anda 5 hamlelik mat çıkmıyo süre kullanamıyorum kaykay ile kaza geçirdim kafa travması fln 1 hafta bilinç kaybı ohoo roman gibi benim hayatım istiyen satranççı arkadaşlar yahoo messenger [email protected] ahan budur ztn bi satranç oynuyom yahooda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hmm satranc diyince anilarim canlandi birden orta okuldayken okul takimindaydim turnuvalara falan katiliyodum fena degildim bikere 4. olmustum oyak turnuvvasindaydi hatta ama simdi emekli oldum artik eskisi kadar zevkli gelmiyo okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 oo zamanında turnuva bile yaptık burda hehe. güzel olmuştu tekrarlıyacaz vizeler falan bitince belki.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Wispy, 01 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki: said: kanix, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ulen satranca laf yok... bu arada bileniniz varmı online satranç için güzel bi site ? bi kapışsak, babam türkiye 2.sidir Bunun babanla olan ilişkisini kavrayamadım ? ya bırakın adam babasıyla gurur duyuyo paylaşmış ne var bunda sen git baban gelsin falan ayıp oluyoya biraz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar