BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 inşallah dupe wipe bişi olamz :S[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: raider2, 03 Aralık 2005 10:05 tarihinde demiş ki: apoo yandık desen pazardan daha yeni 2 tane mirage +7 almıştım kesin dupe cıkar :( Geçmiş olsun
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu kimin FTP adresi? İki yeni patch hazırlanmış. kopyaladım kendi bilgisayarıma..[signature][hline]Server: BeramuS Irk: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 60
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yandıgımızın resmıdır o zaman[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %77.11 DeaTH_STaRe
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: VaniLLa_GirL, 03 Aralık 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Bu kimin FTP adresi? İki yeni patch hazırlanmış. kopyaladım kendi bilgisayarıma.. Muhahha, hahhhahha düştün tuzağıma getti accounttun. K2' nin resmi ftpsi.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: BlackBox1, 03 Aralık 2005 10:11 tarihinde demiş ki: said: VaniLLa_GirL, 03 Aralık 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Bu kimin FTP adresi? İki yeni patch hazırlanmış. kopyaladım kendi bilgisayarıma.. Muhahha, hahhhahha düştün tuzağıma getti accounttun. K2' nin resmi ftpsi. :) sadece dosyaları kopyaladım :) Bilgisayara bir şey install etmem bilmediğim yerden bi dosyayla :) Ama bu adresi iyi oldu teşekkürler paylaşan arkadaşa[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest (Battle Priest) Level: 50 Nick: VaniLLa_GirL
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Şu anda luncher danda indirmeye başladı.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gold bar sundries gelmiş diyolar ???[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 dupe wipe olduguna emınmısnız konusuyorsunuz?
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eslant gate bide abyys gem girişinde dupe oluyordu herhalde onlarıda kaldırdılar
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sorun diyilde dupee wipeee oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Anti dupe patchiymiş bunlar. Ayrıca 2 dakka bekleme kaldırılmış merchantan sonra.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
SLipKn0T Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Merhabalar..Bu patchleri launcher haricinde nasıl yükleyebiliriz?FTP adresi vermişsinde birde onu ordan çektikten sonra nasıl unzip edeceğimi anlatabilir misin?
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 rar dosyasının içindeki dosyaları KO nun içine at "tümüne evet" i tıkla. Sonra Server.ini dosyasında Server kısmını düzelt[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
Öne çıkan mesajlar