1TurK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Merhabalar Arkadaşlar Oyunda Eski Aranızda Yeniyim :) Bir Çoğunuzda Biliyorsunuzdur Yeni Clan Alınmıyor Kimileri Savaş Anında Clan Alındığını Felan Söylüyor Kimileri GM'e Söylemen Gerekli Diyor.. Aranızda Bu Konu Hakkında Fikri Olan Varmı?[signature][hline]Legasy & Duck_
Joey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ah şu bug lar ne zaman düzelir. bizde çok istiyoruz clan açmayı ama malesef şuan bug var ve ne zaman düzelir allah kerim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 cyhper da clan açılıyodu en son oda bugdan zarar gördüyse bilmiyorum onu ama öbür serverlarda pelerin degişik renklerde var ama bizim serverda sadece heaven clanında var oda turuncu :) herkes bug kalkmasını bekliyo inşallah kalkar :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
Carsamba55 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Açilması lazım daha dün açtıM ELEMENTEL LORD Wasted_TimeS By:HaSo_KaaN
independent Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eren imza müthiş olmuş :) clan liderde olursun şimdi sen :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: 1TurK, 01 Aralık 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Merhabalar Arkadaşlar Oyunda Eski Aranızda Yeniyim :) Bir Çoğunuzda Biliyorsunuzdur Yeni Clan Alınmıyor Kimileri Savaş Anında Clan Alındığını Felan Söylüyor Kimileri GM'e Söylemen Gerekli Diyor.. Aranızda Bu Konu Hakkında Fikri Olan Varmı? abi sen bakırköyde bilgisayar dükkanı olan lvl 35 37 38 39 40 41 42 lerde bnm birlikte kasdiğim 1TURK musun?[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
1TurK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: [b]ozkancab, 01 Aralık 2005 11:34 tarihinde demiş ki: abi sen bakırköyde bilgisayar dükkanı olan lvl 35 37 38 39 40 41 42 lerde bnm birlikte kasdiğim 1TURK musun? Hmm Orc'san Sanırım Kasmışızdır :) Ama Bakırköyde Dükkanım Felan Yok[signature][hline]Legasy & Duck_
reseth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar yeni başlık açmadım burdan devam edelim diye.. sanırım sitede bug çözüldü deniyor ancak ben hala clan kuramıyorum bu konuda bilginiz var mı?? ne bilim kurmak için bazı şartlarmı koydular xxx kadar manner falan diye.... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
YumiYumi06 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 beremusta 4. grade de clanımı quit yapmışlar olacak işmi ben bu hackçilerin topunun .....
Öne çıkan mesajlar