_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 selam beyler ben gold uyeyim adamlara mail attım şifremi deiştirin die şifrem deişti benim haberim yok nasıl iştir anlamış deilim şuan gold uyeliğimden gunler geçiyor ve ben mağdur durumdayım bu yuzden lutfen BANA CYPHER DA bi admin adı soyleyin rica ediyorum
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şifrene reset attın pass gelmedi sanırım? mail in hotmail ise yeni pass in JUNK MAIL e gelior bi oraya bak derim. Bu arada pati de başlıklar büyük harfle yazılmaz :)[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
Joey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yok ben değiştirdiğim halde şifreye yanlış diyo zannedersem yine bi bug var. ne zaman olmadıki[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 başlık için uzgunum sinirliyim o yuzden suan yine denedim junk mail e geldi fakat pass yanlış diyor. ne yapıcam yardımcı olabilirmisin shadowfax
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 shadowfax mail adresini ver sen bu konuda bilgilisin galiba bana bi yardımcı oluver
Öne çıkan mesajlar